Vetosampon Lätkävihje: Tampa liian iso pala kakkua CBJ:lle?

Tampa Bay Lightning ja Columbus Blue Jackets pelaavat playoff-ottelusarjan neljännen kohtaamisensa tänä iltana klo 22:00 Suomen aikaa.

Lunasta 10€ riskitön veto änäriin!

 

Tampa Bay lähtee neljänteenkin kohtaamiseen suosikkina. Ottelusarja on Lightningin hyväksi 2-1 ja tänään on nähtävissä kolmas voitto tulevaksi. CBJ pääsi nappaamaan yhden voiton toisessa ottelussa, mutta tässäkin kohtaamisessa Tampa oli eittämättä niskan päällä oleva joukkue. Ainoastaan puolustuspäässä tapahtuneet virheet kostautuivat Lightningille.

Joukkueiden laatupuolella Tampa Bay on luonnollisesti suuri suosikki ja peliesitysten puolesta suosikki on selkeä. Näihin lähtökohtiin nähden kahden kerroin tuntuu oikeinkin pelattavalta, kunhan virheitä saadaan karsittua ja Joonas Korpisalo ei veny ihan mielettömiin suorituksiin maalinsuulla.

Yksi ratkaiseva tekijä tässä parissa on materiaalin leveys. Tällä osa-alueella Tampa on selkeästi etua saava joukkue ja ottelusarja tulee heidän eduksi kääntymään kolmen voiton myötä illan päätteeksi, ellei CBJ veny kapean materiaalinsa voimin ylisuoritukseen.

Tampa Bay Lightning (2.00 @Coolbet)