Vetosampon Lätkävihje: Tappara – Jukurit

Kotimainen Liiga saatiin eilettäin todenteolla käyntiin tämän osalta, kun tarjolla oli täysi ottelukierros. Tänään puolestaan tahkotaan kuusi matsia. Pelivihjeessä pureudutaan Tapparan ja Jukurien väliseen mittelöön.

Talleta 10€, pelaa 50€!

Tappara ei ole saanut koneettaan käyntiin joulun jälkeen. Vuoden lopulla se otti Sportilta kuokkaan 0-3. Eilisessä matsissa KooKoo vei pidemmän korren 3-1 voitolla. Kirvesrintojen ainoasta osumasta vastasi Jukka Peltola. Jo se kertoo paljon tamperelaisten alisuorittamisesta, että jengi sijoittuu runkosarjassa yhdeksänneksi. Materiaalinsa puolesta Tapparan kuuluisi löytyä TOP-5 joukosta.

Ei Jukurienkaan kausi ole vaivatta sujunut. Mikkeliläiset löytyy runkosarjan kolmanneksi viimeiseltä sijalta. Joulun jälkeen Jukurit on kuitenkin yltänyt yllättäviin voittoihin useampaan kertaan: vuoden lopulla se kukisti mm. Lukon 4-0! Tällä viikolla Jukurit on pelannut jo kahdesti, alkuviikosta se koki tappion Kärppiä vastaan rankkareilla 3-2, ja eilen se kaivoi KalPasta 3-2 voiton. Materiaalilta Jukurit ei säväytä, mutta pelivire ja henkinen motivaatio näyttäisi tällä hetkellä olevan kohdillaan.

Tappara lähtee mittelöön selkeänä ennakkosuosikkina, sitä ei käy kiistäminen. Tällä hetkellä pelataan kuitenkin tyhjille katsomoille ja ilmassa leijuu muutenkin erilaisia kysymysmerkkejä, joten yllätyksiä takuulla nähdään. Isäntien ailahteleva vire ja Jukurien vahvat otteet huomioiden, ei olisi ihme jos Tappara olisi tänään kovilla. Luotetaan mikkeliläisten takovan ainakin pari maalia kotijoukkueen verkkoon. Tästä Coolbet tarjoaa maistuvan 1,80-kertoimen.

Jukurit: Yli 1,5 maalia (1,80)

Tsekkaa myös: Sami Vatanen löysi seuran