Vetosampon Lätkävihje: Tappara – TPS

Tiistain Liiga-kierroksella tahkotaan neljä matsia, ja tässä kohtaa katseet suunnataan Tampereelle, missä Tappara saa vieraakseen TPS:n. Vastakkain iskee kaksi kovaa jengiä, ja vierasjoukkue on kertoimissa allekirjoittaneen silmään aliarvostettu.

Miksi betsata Coolbetilla?

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet vain kerran. Ottelu pelattiin joulukuun puolivälissä Turussa, ja tuolloin Tappara kampesi komean 3-6 voiton.

Runkosarjassa jengit sijoittuvat melko tasaisesti, TPS löytyy sijalta kolme, Tapparan tullessa neljäntenä perässä viiden pisteen erotuksella.

Kotijoukkue Tappara lähtee matsiin kahden matsin voittoputkessa, kun se onnistui kukistamaan KooKoon 3-4 ja KalPan 1-0. Turkulaiset puolestaan viilettävät kuuden pelin voittoputkessa – viimeisimmässä pelissä se haki juurikin Tampereelta 2-3 voiton Ilveksestä.

Vastakkain asettuu kaksi äärettömän tasaista jengiä, eikä paperilla juurikaan eroja löydy. Vieraiden osakkeita nostaa hiukan entisestään kakkosketjun kova vire: Josh Kestner (pistepörssin kolmonen) ja kumppanit ovat tehneet tällä kaudella kovia tuhoja. Vierailla on ehdottomasti avaimet voittoon siinä missä Tapparallakin, ja kertoimien ollessa edulliset TPS:n puolesta, pelivalinta on helppo. Laitetaan lapulle turkulaisten lopullinen voitto, eli Money Line -veto (sisältää JA + RL), josta tarjotaan yli kakkosen kerrointa.

Coolbetin Blogi: Tappara – TPS

TPS ML (2,06)