Vetosampon Lätkävihje: Tapparan hurja lento saa jatkoa!

Vetosampon Lätkävihjeessä siirrytään tänään Liigan pariin. Tarkastelun alle poimitaan päivän ainoa Liiga-ottelu, jossa kohtaavat Tappara sekä Lukko. Isäntäjoukkueen lento on ollut hurjaa läpi tammikuun, enkä jaksa uskoa kurssin muuttuvan kun tänään Hakametsään saapuu vieraaksi ailahteleva Lukko.

Vetosampon Lätkävihje: Tapparan hurja lento saa jatkoa!

Tappara kurvailee tällä hetkellä runkosarjan toisella sijalla. Pelicans sekä TPS hiillostavat perässä vain muutamien pisteiden päässä, joten löysäilyyn ei ole varaa – ja löysäily onkin ollut kaukana isäntien tekemisestä. Tämän vuoden puolella Kirvesrinnat on pelannut kahdeksan ottelua, joista on irronnut mukavat seitsemän voittoa. Maaliero näissä otteluissa on Tapparan hyväksi 33 – 18. Maalivahti Christian Heljanko on torjunut tasaisesti, minkä lisäksi ykkös- ja kakkoskentän maalinteko on piristynyt.

Lukko väsäsi joulukuun aikana peräti yhdeksän matsin voittoputken, mutta sittemmin meno on hyytynyt. Voittoputken jälkeen raumalaiset ovat pelanneet kahdeksan peliä, joista jengi on kairannut vain kaksi voittoa. Nuorehkon joukkueen viisikkopelaaminen on rakoillut viime aikoina, eikä siihen ole tänään tulossa helpotusta. Lukko pelasi viimeksi eilettäin HPK:ta vastaan häviten tylyin lukemin 0-4, joten lähtökohdat illan koitokseen ovat haastavat.

Kotijoukkue on syystäkin merkattu selväksi ennakkosuosikiksi. Lukolle on jälleen luvassa vaikea ilta. Tapparan suoran voiton kertoimet pyörivät melko alhaalla, joten lapulle isketään tänään Tapparan vähintään yhden maalin voitto, josta Coolbet tarjoilee maukkaan kertoimen (2,30).

 

Vetosampon pelivalinta: Tappara -1,5 (2,30 @Coolbet)