Vetosampon Lätkävihje: Tarkastelussa Lukon ja Ilveksen välinen kohtaaminen

Liiga jatkuu tänään keskiviikkona viiden ottelun voimin. Jokaisella joukkueella on runkosarjaa jäljellä enää alle kymmenen ottelua, eli nyt aletaan pelaamaan tärkeistä pisteistä. Raumalla nähdään erityisen kuuma taisto, kun Lukko saa vieraakseen Ilveksen. 

Kuka on seuraava Keskiviikon Kerroinpäällikkö? Voita 500€!

Ilves löytyy runkosarjan kolmannelta sijalta ja sillä on kasassa 101 pistettä. Lukko on heti perässä neljäntenä vain yhden pisteen erotuksella. KooKoo (99p) ja HIFK (95p) hiillostavat perässä.

Lukolla on takana kaksi perättäistä voittoa. Viime ottelussa se kukisti KalPa:n 7-0 ja tätä ennen Jukurit 1-3. Lukko lieneekin tämän vuoden kuumin joukkue: vuodenvaihteen jälkeen se on pelannut 18 ottelua ja voittanut näistä peräti 15. Etenkin raumalaisten puolustuspeli on ollut huikealla tasolla, sillä näissä 18 ottelussa jengi on päästänyt ottelua kohden omiin vaivaiset 1,33 maalia.

Myös Ilves lähtee illan kamppailuun erinomaisessa vireessä. Sekin on voittanut kaksi viimeistä peliä. Ensin Tappara kaatui jatkoajalla 1-2 ja viime matsissa SaiPa sai kyytiä 3-0 numeroin. Huikeaa kautta pelaava nuori joukkue on Lukon tavoin vakuuttanut erityisesti oman pään pelissä. Vertailun vuoksi: ”Tupsukorvien” verkko on tämän vuoden puolella heilunut ottelua kohden tasan 2,oo kertaa (19 pelissä).

Jengit saattavat hyvinkin kohdata pudotuspeleissä, eli tämä matsi saattaa tarjoilla esimakua tulevasta. Löysäilyä ei ole odotettavissa – kumpikin taistelee kynsin ja hampain voitosta. Maaliodottama on siis lähtökohtaisesti alhaalla. Kumpikin joukkue omaa huippuveskarit. Ilveksen maalilla nähdään kaiken järjen mukaan Lukas Dostal (92,23%) ja isäntien tolppien välissä jatkanee Oskari Setänen (91,80%).

Tällä kaudella jengit ovat kohdanneet kolmesti. Ensimmäinen peli meni runkosarjan alussa Lukon nimiin 4-2, tämän jälkeen kaksi seuraavaa on päättynyt varsinaisella peliajalla 2-2 lukemiin. Tiukkaa vääntöä on siis ollut.

Pelivalinta tähän otteluun on Coolbetin tarjoama alle 4,5 maalin -veto kertoimella 2,25. Mikäli voittajan veikkaaminen kiinnostaa, niin Coolbetin tarjoama kerroin Ilveksen voitosta (3,00) on tällä hetkellä ylivoimainen markkinatoppi.

Alle 4,5 maalia (2,25)