Vetosampon Lätkävihje: Tärkeät pisteet jaossa Hämeenlinnassa!

Lauantain Liiga-kierros tarjoilee maistuvat viisi matsia. Erityisen kiinnostava taisto nähdään Hämeenlinnassa, jossa HPK saa vieraakseen Jukurit. Kotijoukkueen täytyisi täysi pistepotti kaivaa vaikka väkisin.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kerholla on jäljellä vielä kuusi runkosarjaottelua. Tällä hetkellä se sijoittuu runkosarjan sijalle 11, ja käytännössä se taistelee Sportin kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta. HPK:n pistekeskiarvo per ottelu on 1,28, Sportilla puolestaan 1,38. Loppukauden pelit ovat siis äärimmäisen tärkeitä HPK:lle.

Jukurien osalta kausi on jo taputeltu. Valmentajanvaihdos toi pientä buustia joukkueen tekemiseen, mutta kahdessa viime matsissa ollaan jälleen nähty heikkoa suorittamista. Jukurit on päästänyt koko kaudella toiseksi eniten maaleja omiin, eikä vastustajankaan verkko ole liiemmin heilunut. Mikkeliläiset toki saa pelata ilman paineita, mutta vierasvoittoon ei tänään uskota.

Kerholla on alla kaksi vakuuttavaa voittoa (Kärpät 1-3 ja TPS 2-1). Puolustuspeli on ollut mallikasta ja pistepörssin kärkimies Petri Kontiola on ollut kovassa vedossa. Jukurit vastaavasti on jälleen paininut maalinteko-ongelmien kanssa.

Kotijoukkueen voitosta ei ole tarjolla kummoisia kertoimia. Sen sijaan, Jukurien alle 1,5 maalin -vedosta saa tasan kakkosen kertoimen. HPK lähtenee matsiin jälleen tarkan puolustuspelin kautta, joten isäntien päädyssä summeri tuskin liiemmin soi.

Miksi betsata Coolbetilla?