Vetosampon Lätkävihje: Tasainen kamppailu Toronton ja Washingtonin välillä!

Tulevan yön NHL-kierrokselta lähdetään metsästämään kuudetta perättäistä osumaa Vetosampon Lätkävihjeessä. Yksi kuumimmista otteluista pelataan Air Canada Centerissä, jossa Toronto Maple Leafs isännöi Washington Capitalsia. Vastakkain on kaksi tasavahvaa joukkuetta, mutta jostain syystä hallitseva Stanley Cup -mestari on kertoimien mukaan iso ”underdog”.

Toronto sijoittuu itäisessä konferenssissa kolmannelle sijalle, Washington viidennelle. Joukkueiden välillä on vain kolmen pisteen ero. Tämän kauden keskinäisissä kohtaamisissa Maple Leafs on istunut tukevasti kuskin paikalla. Ensimmäisessä pelissä Caps kaatui 2-4 lukemin, seuraavassa 6-3. Olisiko vieraiden aika napata revanssi?

Vaahterapaidat palaa kotiareenalleen kuuden pelin vieraskiertueen jälkeen. Kiertue ei sujunut täysin käsikirjoituksen mukaan – jengi nappasi kolme voittoa, mutta toisaalta se hukkasi ”helpot” pisteet New York Rangersia sekä Arizona Coyotesia vastaan.

Washingtonille ensi yön ottelu on viides perättäinen vieras peli. Myös Caps on sortunut eräänlaiseen ailahteluun, sillä viimeisestä seitsemästä pelistä se on voittanut joka toisen ja hävinnyt joka toisen kamppailun.

Isäntäjoukkue saa marginaalisen hyödyn kotiedusta. Maple Leafs ei kuitenkaan missään nimessä ole sellainen ennakkosuosikki, mitä kertoimet antavat olettaa. Pelaajamateriaali on äärettömän tasainen. En yksinkertaisesti löydä syytä, minkä takia Washingtonin suorasta voitosta tarjoillaan yli kolmosen kerrointa. Lapulle isketään kuitenkin Washington Capitals Money Line -veto (voitto sisältäen JA + RL), josta Coolbet tarjoilee maukkaan kertoimen.

Markkinoiden parhaat lätkäkertoimet TÄÄLTÄ!

Vetosampon pelivalinta: Washington Capitals Money Line (2,45 @Coolbet)

Lue myös: Mikko Rantasen tuskainen taival ohi – Colorado jyräsi Winnipegin