Vetosampon Lätkävihje: Tasainen mittelö Suomen ja Ruotsin välillä?

Suomi kohtaa rakkaan vihollisensa Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-puolivälierämatsissa lauantai-iltana ja odotuksissa on tasainen mittelö, vaikka kertoimet ovat ruotsalaisille kallellaan.

TALLETA 10€ PELAA 50€!

A-lohkosta kakkosena jatkoon mennyt Suomi sai kylmää kyytiä Kanadalta uudenvuodenaattona, kun tukkaan tuli numeroin 4-1. Jatkolippu puolivälieriin tuli kuitenkin lohkon toisen sijan myötä. Ruotsi oli sen sijaan omassa B-lohkossaan kolmas Venäjän ja USA:n jälkeen.

Tänään lähtökohtaisesti Ruotsin pitäisi olla niskan päällä, mutta etenkin USA:lle koettu 0-4 osoitti turnauksen arvaamattomuuden. Kun otetaan huomioon myös se, että Suomen peli omassa päässä on parantunut, voi Juniorkronornan maalit olla yllättävänkin tiukassa tänään. Ruotsi on osoittanut laadukkuuttaan lähinnä selkeästi heikompia vastaan. Antti Pennanen saa myös Ville Heinolan takaisin käytettävään kokoonpanoon illan otteluun, joka on merkittävä uutinen suomalaisille.

Maaliodottama on tässä ratkaisuotteussa varsin alhainen, joten oletettavasti jäähyjä tai isompia virheitä ei ole varaa ottaa kummankaan tiimin. Kun lähdetään spekuloimaan mahdollista lopputulosta, esimerkiksi vähämaalinen tasuri voisi olla lähellä totuutta täyden peliajan päätteeksi. Täten lähdetään hakemaan lapulle Ruotsin alle 2.5 maalin linjaa, jolle irtoaa ehdottomasti pelattavaa kerrointa.

Ruotsi alle 2.5 maalia (2.20)