Vetosampon Lätkävihje: Tasaista vääntöä JYPin ja Jukurien välillä?

Kotimainen Liiga pyörähti joulutauon jälkeen käyntiin viime viikon sunnuntaina. Tällä hetkellä Liigassa ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Tänään tiistaina pelataan kaksi matsia, joista JYPin ja Jukurien välinen napataan suurennuslasin alle.

Talleta 10€, pelaa 50€!

Kumpikin joukkue JYP ja Jukurit ovat molemmat päässeet jo pelaamaan joulutauon jälkeen. JYP pelasi maanantaina Kärppien vieraana, ja joutui taipumaan 4-3 lukemin – mikä ei tosin ole huono tulos Raksilassa. Jukurit puolestaan hyppäsi eilettäin askiin, ja vastaan asettui Liigan kenties ”pelottavin” jengi, Lukko. Kuinka ollakaan, Jukurit nappasi huikeana altavastaajana raumalaisista 4-0 voiton. Coolbet tarjoili mikkeliläisten suorasta voitosta kertoimen 7,50, mikä kertoo matsin lähtökohdista.

Tässä kohtaa ei ole erityisen helppoa analysoida Liiga-otteluita. Eilettäinen Jukurit – Lukko -ottelu kertoo jo paljon. Takana on koronan aiheuttama tauko, ja matsit pelataan tyhjille katsomoille. Kuitenkin kumpikin joukkue JYP ja Jukurit kaipaa kipeästi pisteitä, mikäli mahdolliset pudotuspelit kiinnostaa. Vielä tässä kohtaa on mahdollista nousta TOP-10 joukkoon – kumpikin kun on toistaiseksi sen ulkopuolella.

Kummankin jengin ruuti on ollut melko kosteaa kuluneella kaudella. Ja koska molemmat ovat pisteiden tarpeessa, niin tänään tuskin ylilyöntejä nähdään ja maaliodottama pysyy alhaalla. Painetaan lapulle alle 5,5 maalin -veto, mistä saa kertoimen 1,75. Rohkeimmat voivat lähteä hakemaan alle 4,5 maalin -vetoa, josta saa erityisen herkullisen, 2,45-kertoimen!

Alle 5,5 maalia (1,75)

Tsekkaa myös: Liigan runkosarjaohjelmaa päivitetty