Vetosampon Lätkävihje: TBL – Detroit Red Wings

Sunnuntai tarjoilee kaksi prime time -matsia NHL:n osalta. Suurennuslasin alle poimitaan klo 19:00 käynnistyvä peli, jossa kohtaavat Tampa Bay Lightning ja Detroit Red Wings.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Jengit kohtasivat viimeksi eilen illalla, TBL:n viedessä pidemmän korren 2-1 lukemin. Tällä kaudella joukkueet ovat taistelleet keskenään jo viidesti, ja ainoastaan kerran Red Wings on poistunut areenalta voittajana – eikä ihme, sillä tasoeroa piisaa.

Kotijoukkue Tampa Bay pitää Keskisen divisioonan kärkipaikkaa 54 pisteellä. Detroit löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta 29 pisteellä. Tilastot kertoo kaiken oleellisen: Red Wings on tehnyt koko NHL:ssä toiseksi vähiten maaleja (83) ja päästänyt omiin viidenneksi eniten (124). Se fakta, että joukkueen parhaana pistemiehenä toimii Filip Hronek tehopisteillä 2+19 kertoo jo jotain. Hronek sijoittuu pistepörssissä sijalle 149.

Tasoero näiden kahden välillä on kuin yöllä ja päivällä, ja onkin pienimuotoinen ihme että ”Bolts” voitti eilisen matsin vain yhden maalin erotuksella. Isäntien voitosta tarjottavat kertoimet on luonnollisesti melko alhaiset, mutta yksi erikoisempi pelivalinta päätyy lapulle: Tampa Bayn voitto 1. erässä. Tästä Coolbet tarjoilee vajaan kakkosen kertoimen, mikä kelpaa pelattavaksi.

Miksi betsata Coolbetilla?