Vetosampon Lätkävihje: Tiistain ainoasta Liiga-pelistä löytyy pelattavaa

Tiistain ainoassa Liiga-ottelussa kohtaavat Pelicans ja JYP. Lahtelaisten pyyhe on jo tämän kauden osalta heitetty kehään, kun taas JYP:llä on vielä jotain minkä eteen pelata.

Nappaa 5€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin!

Tällä kaudella pelatut keskinäiset kohtaamiset eivät lupaile hyvää pussinokille. Jengit ovat ottaneet yhteen kolmesti, JYP:n voittaessa kaikki varsinaisella peliajalla. Maaliero näissä matseissa on jyväskyläläisten eduksi 13-6.

Pelicansin kausi tulee päättymään runkosarjaan. Joukkue aloitti vastikään tyhjennysmyynnin, jossa lähti lähes kymmenen pelaajaa. Merkittävimpinä mm. Juha-Matti Aaltonen ja Miihkali Teppo. Isäntien ruuti on ollut märkää läpi kauden (ottelua kohden joukkue on tehnyt 2,14 maalia). Tilanne on nyt tuskin yhtään parempi.

JYP:llä on vielä teoreettinen sauma välttää sääli playoffsit, mutta se vaatisi pienimuotoisen ihmeen. Kotietukaan ei ole vielä lukkoon lyöty, joten hölläilyä tuskin on luvassa. Jyväskyläläiset ovat puolustaneet tämän kuun puolella komeasti: Helmikuun alussa Tapparalta tuli kuokkaan 1-0, KalPasta on irronnut 0-5 voitto ja viime pelissä Ilves voitti tiukasti rankkareilla 1-2. Mukaan mahtuu yksi heikompi matsi, jossa Lukko vei 6-0 voiton.

JYP on selkeä ennakkosuosikki voittamaan; ja se näkyy myös kertoimissa. Vieraita ei houkuta betsata edes tasoituksella. Pelicansin alle 1,5 maalin -veto on kuitenkin maistuva (2,10-kerroin), ja sitä lähdetään pelaamaan.

Pelicans: Alle 1,5 maalia (2,10)

Tsekkaa myös: Mikko Rantanen rysäytti päin laitaa – edessä viikkojen huili