Vetosampon Lätkävihje: Toronto ongelmissa CBJ:n kanssa

Mielenkiintoisella tavalla alkanut Toronto Maple Leafsin ja Columbus Blue Jacketsin ottelusarja päättyi 0-2 CBJ:n hyväksi ja hankaluuksia lienee tänäänkin tiedossa kanukeille.

Lunasta 10€ riskitön veto NHL-peleihin!

Jarmo Kekäläisen CBJ voi olla tyytyväinen sarjan ensimmäiseen matsiin. Nollat torontosta ja altavastaajan saumaa päästiin hyödyntämään. Toronto kyllä yritti tulla kovaa päälle, mutta CBJ-puolustus piti nuoret superstarat hyvin kurissa ja Joonas Korpisalo pelasi aivan erinomaisen matsin.

Korpisalon nollapeli meinasi saada takaiskuja, sillä Toronto pääsi kyllä mm. Auston Matthewsin yritysten myötä kilauttelemaan tolppia. Toisessa päässä sen sijaan Cam Atkinson avasi viimeisessä erässä maalijuhlat ehkä hieman helpohkosti Frederik Andersenin taa.

Vähämaalista vääntöä lienee tiedossa myös tänään. Toronto on käytännössä pakkovoiton edesssä, mutta Blue Jackets voi aivan hyvin jatkaa varmoja otteitaan. Puolustaminen on keskiössä ja etenkin veskareiden vire voi nousta arvoon arvaamattomaan. Lähdetään pelaamaan Toronton alle 2.5 maalia siinä uskossa, että vähämaalinen teema pysyy yllä ja Columbuksen maalinsuu mahdollisimman puhtaana.

Toronto alle 2.5 maalia (2.20 @Coolbet)

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagram-kanavalla