Vetosampon Lätkävihje: TPS – Ässät

Tiistain Liiga-kierroksella ainoana otteluna nähdään TPS:n ja Ilveksen välinen mittelö, sillä Kärppien ja HPK:n välinen ottelu on peruttu koronavirus tartunnan vuoksi. Tänään jätetään voittajan veikkaaminen väliin ja painellaan lapulle astetta spesiaalimpi pelivalinta.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

TPS on illan ottelussa kohtuu selvä altavastaaja. Kotivoitosta Coolbet tarjoaa kertoimen 3,05, tasapelistä 4,05 ja Ilveksen voitosta 2,20. Kummankin joukkueen kausi on startannut kohtuullisen hyvin: turkulaiset ovat voittaneet viidestä pelistä kolmesti ja mukaan mahtuu mm. 4-2 voitto Lukosta, Ilves puolestaan on naarannut kuudesta ottelusta neljä voittoa.

Molempien joukkueiden peleissä verkko on heilunut yllättävän runsaasti. TPS:n otteluissa ollaan nähty keskimäärin 5,6 osumaa, Ilveksen peleissä 5,3. Ruuti on kuivaa molemmissa leireissä ja erikoistilannepelaaminen on ollut sujuvaa, mistä päästäänkin päivän pelivalintaan.

Kupongille painetaan yli 1,5 ylivoima-maalin -veto tasan kakkosen kertoimella. TPS:n kolmessa ottelussa ollaan nähty vähintään kaksi YV-osumaa, Ilveksellä vastaavasti kahdessa. Kaiken kukkuraksi molemmat jengit ovat olleet yllättävän alttiita jäähyille, joten ei olisi ihme jos tässäkin matsissa nähtäisiin YV-maaleja.

Yli 1,5 YV-maalia (2,00)