Vetosampon Lätkävihje: TPS – Lukko

Liigassa ollaan tänään jännän äärellä, kun Lukko nappasi eilettäin voiton TPS:stä ja on tämän myötä yhden voiton päässä Kanada-maljan nostamisesta.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Liigan finaalisarja on ollut varsin jännittävä: TPS haki ensimmäisessä mittelössä 1-4 voiton Raumalta. Lauri Pajuniemi maalasi kolmanessa erässä kaksi osumaa minkä myötä peli oli paketoitu. Toisessa kohtaamisessa Lukko paljasti kyntensä ja antoi turkulaisille kyytiä 4-0 numeroin. Eilisessä kohtaamisessa Lukko otti TPS:stä varman 1-3 voiton.

1X2-kertoimet antavat kohtuu hyvää osviittaa siitä, mitä tänään on odotetavissa: 4,15 – 4,05 – 1,84. Lukko on tänään ennakkosuosikki voittamaan mestaruuden, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Tänään ei ole maalijuhlia odotettavissa, sen verran varovaista peliä voidaan odottaa. TPS onnistui painamaan eilen kiekon maaliin vain yhdeksän sekuntia ennen pelin päättymistä, ja tätä ennen se jäi nollille. Tästä päästäänkin päivän pelivalintaa: TPS alle 1,5 maalia, josta on tarjolla tasan kakkosen kerroin. Lassi Lehtinen vakuuttaa tolppien välissä, ja Lukon puolustus on pelottavan tehokas – ei olisi ihme, jos TPS jäisi tänään nollille tai maalaisi vain yhden osuman.

TPS: Under 1,5 (2,00)

Miksi betsata Coolbetilla?