Vetosampon Lätkävihje: Vaasassa luvassa tiukkaa vääntöä

Tänään Liigassa nähdään yksi ottelu, jossa kohtaavat Sport ja JYP. Kummankin jengin tekeminen on ollut pahasti mollivoittoista, joten lähtökohtaisesti odotettavissa on tylsähkö matsi. Joka tapauksessa panosta ei tästä pelistä puutu.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

Runkosarjan viimeisenä majailevan Sportin kausi on toistaiseksi ollut suuri ja ruma pannukakku. Takana on neljätoista ottelua, joista on irronnut neljä voittoa. Korona tuli ja laittoi jengin pakkaa alkukaudesta sekaisin, minkä vuoksi se ei päässyt pelaamaan kotiotteluita hetkeen. Nyt takana on viisi kotimatsia ja pyöreät nolla voittoa. Ensimmäinen voitto pitäisi raapaista kotiyleisön edessä tänään vaikka väkisin. Vaasalaiset viilettävät käsittämättömässä seitsemän pelin tappioputkessa.

JYPinkään tilanne ei ole erityisen herkullinen. Joukkueella on kasassa vain kolme pistettä enemmän kuin Sportilla – toisaalta, JYP on myös pelannut kolme ottelua enemmän. Seitsemästätoista pelistä se on voittanut viidesti. Viimeisestä kymmenestä matsista jyväskyläläiset ovat voittaneet ainoastaan kerran! Tämä voitto irtosi Jukureista numeroin 3-0.

Vastakkain on siis kaksi tahmeasti suoriutuvaa jengiä. Molemmat varmasti himoavat takaisin voittojen pariin, se on selvä. Kummankin joukkueen ruuti on melkoisen märkää, ja toisaalta omissa soi aivan liikaa, vaikkakin Sportin alakerta suoriutui varsin vakuuttavasti kauden ensimmäisissä peleissä.

Vaikea uskoa, että tässä matsissa mässäiltäisiin maaleilla. Odotettavissa on tarkkaa tekemistä, ja mitä todennäköisimmin tasaista vääntöä on luvassa. Coolbet tarjoilee alle 4,5 maalin -vedosta maistuvan kertoimen, 2,30, mikä valikoituu pelivalinnaksi tähän mittelöön!

Alle 4,5 maalia (2,30)