Vetosampon Lätkävihje: Vähämaalinen vääntö luvassa American Airlines Centerissä?

NHL:ssä nähdään ensi yönä kymmenen ottelun kierros. Vihjeessä pureudun Dallas Starsin ja Florida Panthersin väliseen matsiin, joka iski ensimmäisenä silmään.

Kummallakin on vielä 13 peliä runkosarjaa jäljellä. Dallas sijoittuu tällä hetkellä läntisen konferenssin viidennelle sijalle, mutta nykyvireellä pudotuspelipaikka saattaa jopa jäädä haaveeksi. Florida puolestaan on iskenyt isompaa vaihdetta silmään ja taistelee tosissaan päästäkseen playoffseihin.

Stars on yllättäen hävinnyt kuusi viimeistä peliään. Maalinteko on näissä peleissä tuottanut harmaita hiuksia. Tappiot ovat pääasiassa olleet tiukkoja, mutta tappioputki pitäisi saada pikimmiten poikki.

Florida voitti viimeisimmässä ottelussaan St. Louis Bluesin 1-2, ja tätä ennen Montreal Canadiensin 4-1. Panthersin kausi on ollut ailahteleva – tulivoimaa piisaa, mutta omissa on soinut liikaa. Viime peleissä Floridan puolustus- ja maalivahtipeli on kuitenkin ollut selvästi laadukkaammalla tasolla.

Lähtökohtaisesti kotijoukkue on näistä kahdesta todennäköisempi osapuoli voittamaan. Näen kuitenkin viisaimpana vaihtoehtona veikata maalimäärää; alle 4,5 maalin -vedosta Coolbet tarjoaa kertoimen 2,55. Isäntien ruuti on kuivaa ja molemmat haluaa tämän matsin ehdottomasti voittaa. Odotettavissa on siis tiukka vääntö, mikä kielii vähäisestä maalimäärästä. Tuolla kertoimella lähtee kokeiluun!

Alle 4,5 maalia (2,55)

LUE MYÖS: Nyt se on varmaa: Liigassa pelataan tyhjille katsomoille