Vetosampon Lätkävihje: Vegas jatkaa vakuuttavaa menoaan

Vegas Golden Knights ja Vancouver Canucks avaavat oman pudotuspelisarjansa klo 5:30 Suomen aikaa. Vegasilaiset ovat paperilla ennakkosuosikkeja jatkamaan kohti konferenssifinaaleja.

Tarjolla 10€ riskitön betsi änäriin!

VGK eteni puolivälieriin kaataen Chicago Blackhawksin tylysti viidessä ottelussa. Se oli odotettavaa, mutta hieman yllättävää oli se, kuinka ylivoimaiselta Vegasin esitykset näyttivät jäällä. Tiukan ottelutahdin vuoksi joukkueen laajuudesta on ehdottomasti hyötyä, eikä Robin Lehnerin hyviä otteita sovi sivuuttaa.

Canucks-leirissä tiedostetaan varmasti se, että VGK on ennakkosuosikki etenemään päätyyn saakka. Vancouverilaiset ovat eräänlainen vastakohta Vegasille, sillä joukkue on paljolti yksilöiden varassa. Samanlaista tasaista laajuutta ei löydy, mikä toisi etua pitkällä otannalla. Vancouveria ei kuitenkaan sovi liikaa aliarvioida, kaatoipahan joukkue juuri hallitsevan mestarinkin otteluvoitoin 4-2.

Tänään voi olla viimeisiä saumoja saada VGK:lle näinkin suotavia kertoimia Canucksia vastaan. Ennustan ottelusarjalle tylyä päätöstä vegasilaisten eduksi korkeintaan viidessä ottelussa. Canucksin paketti sulaa, kuten viime vuosien pleijareissa on totuttu näkemään.

Vegas Golden Knights -0,5 (1.90 @Coolbet)