Vetosampon Lätkävihje: Vegas tiukilla Avsin kanssa

Lauantain NHL-tarjonnassa on yksi matsi prime time -aikaan, kun Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights mittelevät paremmuudestaan tasaisessa kamppailussa.

Lunasta kympin ilmaisveto NHL-peleihin

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet koronatauon jälkeen hyvällä vireellä. Colorado Avalanchen jyrän alle jäi ensin St. Louis Blues luvuin 2-1 ja edellispelissä Dallas Starsilla pyyhittiin lattiaa 0-4 lukemin. Dallas-matsi olisi voinut päättyä kaiken lisäksi jopa paljon rumempiin lukemiin. Huomattavaa on se fakta, että Avs on päästänyt vain yhden maalin omiin kahdessa pelissä.

Vegasin matsit ovat myös päättyneet voitokkaasti. Samaiset joukkueet ovat hävinneet VGK:lle kuin Avsillekin. Starsista irtosi 5-3 voitto ja edellisessä matsissa STL joutui tyytymään tappioon 4-6 tuloksella. Onkin huomattavaa, että under-teema ei ole kattanut Vegasin matseja. Maaleja on syntynyt roppakaupalla, yhdeksän maalia per peli keskiarvolla.

Coloradon esitykset ovat herättäneet allekirjoittaneessa luottamusta. Vaikka Vegas on tuloksien puolesta ollut voittava, ei sen peliesitykset ole ihan Avsin tasolla olleet. Kertoimet ovat sangen tasaväkiset ja tämän myötä isketään mielellään Avalanchea lapulle. Kerroin 2.40 suoralle voitolle on loistava kohde myös Money line voitto (JA-mukaan lukien) on kertoimella 1.87 pelattava.

Colorado Avalanche -0,5 (2.40 @Coolbet)

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagram-kanavalla