Vetosampon Lätkävihje: Vegasilla kasvojenpesun paikka

Vegas Golden Knights ja Vancouver Canucks ottavat toisistaan mittaa kolmannen ottelun merkeissä, kun puolivälieräpari on nyt tasan 1-1.

Lunasta 10€ riskitön veto Änäriin!

Vancouver Canucksilta nähtiin toissa yönä erittäin ryhdikäs esitys, kun selkeän altavastaajan roolista matsiin lähtenyt joukkue kaatoi vegasilaiset numeroin 2-5. Nähtäväksi jää, kantaako Canucksin lento myös tulevissa peleissä, vai oliko kyseessä vain yhden matsin suonenveto väkevää Vegasin nippua vastaan.

Tulevana yönä Vegas on jälleen selkeä suosikki, kun puhutaan voitosta. VGK ei saa kuitenkaan sortua samanlaisiin virheisiin, mitä edellismatsissa nähtiin. Pari helppoa virhettä nähtiin, jotka Canucks hyödynsi armotta maalien muodossa. Kenties ottelusarjan avannut 5-0 voitto sai joukkueen lähtemään toiseen osaan hieman takki auki.

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!

Nyt onkin siis kasvojenpesun paikka. Peter DeBoer on varmasti tehnyt ryhmälleen hyvin selväksi, ettei nyt ole varaa löysäilyyn. Voitto on tästä matsista otettava ja veikkaan, että ärtynyt vegasilaisnippu latoo kunnon lukemat taululle. Isketään pelikohteeksi Vegasin yli 3.5 maalia tasan kakkosen kertoimella.

Vegas yli 3.5 maalia (2.00 @Coolbet)

ÄSSÄT PESTASI VIIME KAUDELLA NHL:SSÄKIN PELANNEEN HYÖKKÄÄJÄN