Vetosampon Lätkävihje: Venäjä – Valko-venäjä

Tänään jääkiekon MM-kisoissa pelataan alkulohkon viimeiset ottelut. Melkoiset kisat ollaan tähän asti nähty: Ruotsi on ulkona jatkopeleistä, ja parasta aikaa Kanada taistelee vimmatusti omasta paikastaan. Pelivihjeessä tarkastellaan Venäjän ja Valko-Venäjän välistä mittelöä.

Coolbetin kovin jääkiekkoveikkaaja: jaossa 3500€!

Kisojen suurin ennakkosuosikki Venäjä ei ole jättänyt ketään kylmäksi. Joukkue pitää A-lohkon kärkisijaa, ja mitä todennäköisimmin siinä pysyykin, sillä tänään vastaan asettuu heittopussi Valko-Venäjä. Venäjä on kokenut kisoissa vain yhden tappion, kun Slovakia onnistui kukistamaan sen 3-1.

Valko-Venäjän kisat on ollut odotusten mukainen pannukakku. Kuudesta pelistä on irronnut ainoastaan yksi voitto. Jopa Iso-Britannia paineli Belarussiaa pataan 3-4 voitolla!

Pääosin KHL-pelureista koostuva Venäjä kantaa tänään selkeää ennakkosuosikin viittaa, eikä suotta. Valko-Venäjällä ei ole tänään mitään pelissä, kun taas voitolla Venäjä varmistaa A-lohkon voiton. Kylmää kyytiä on siis luvassa. Ei olisi mikään yllätys jos tänään nähtäisiin pieniä ylilyöntejä tai repaleista peliä etenkin Valko-Venäjän osalta jolla ei ole enää mitään motivaatiota voittaa. Tästä päästäänkin pelivalintaan: lapulle lähtee yli 5,5 maalin -veto. Venäjällä piisaa tulivoimaa ja Valko-Venäjän päädyssä summeri on soinut viime matseissa antaumuksella.

Yli 5,5 maalia (1,82)

Poimi 10€ riskitön lätkäveto!