Vetosampon lätkävihje: VGK – Colorado

NHL:ssä on vielä yksi jatkoonmenijä ratkottavana välieriin. Vegasin ja Coloradon välinen ottelusarja on katkolla ritareiden hyväksi 3-2. Jatkoonmenijä saa välierissä vastaansa Montreal Canadiensin.

Lunasta 10€ riskitön lätkäveto

Näiden kahden välinen ottelusarja on tarjoillut melkoista viihdettä. Touhu käynnistettiin AVSin 7-1 voitolla, ja seuraavassakin mittelössä Avalanche oli parempi jatkoajalla 3-2. Sittemmin Vegas on vaihtanut isompaa vaihdetta silmään ja voittanut kolme viimeistä peliä.

Avalanche lähti ottelusarjaan ansaittuna ennakkosuosikkina. Vegas on kuitenkin viimeisimmissä peleissä kyennyt riisumaan ykkösketju Landeskog – MacKinnon – Rantanen -akselin lähes aseettomaksi. Colorado on sellainen joukkue, jonka menestys perustuu pitkälti juuri tämän kentällisen tekemiseen. Ensi yötä ajatellen tilanne ei ole muuttunut – mikäli kyseinen ketju kykenee murtamaan Vegasin puolustuksen, etenee sarja game seveniin.

Viime matsissa nähtiin jälleen tasaista vääntöä. Colorado johti matsia 2-0, mutta Vegas kiri viimeisessä erässä tasoihin ja harjasi homman himaan jatkoajalla. Tulevan yön taisto lienee jälleen eräänlainen kolikonheitto, mutta allekirjoittanut luottaa hiuksenhienosti enemmän vierasjoukkueeseen. AVSilla löytyy kaikki tarvittavat avaimet ottelusarjan tasoitukseen. Ennen kaikkea, Coolbet tarjoaa vieraiden lopullisesta voitosta yli kakkosen kerrointa, mikä lähtee empimättä lapulle.

Colorado money line (2,13)