Vetosampon Lätkävihje: VGK ja Dallas kohtaavat konferenssifinaalissa!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nähdään konferenssifinaalien ensimmäinen matsi, kun Vegas Golden Knights ja Dallas Stars kohtaavat. Jompikumpi painelee finaaliin ja saa siellä vastaansa joko New York Islandersin tai Tampa Bay Lightningin.

10€ riskitön NHL-veto

Kumpikin jengi joutui puolivälierissä ratkomaan jatkoonmenoa game sevenissä. VGK voitti Vancouver Canucksin lopulta komeasti 3-0. Stars puolestaan kaatoi Philadelphia Flyersin jatkoajalla 4-5 Joel Kivirannan huikean esityksen myötä.

Syystä tai toisesta Dallas on asetettu suureksi altavastaajaksi. VGK pelasi komean sarjan Chicago Blackhawksia vastaan voittaen 4-1, mutta vastaavasti myös Dallas selätti Calgary Flamesin 4-2 voitoilla. Puntit ovat maalivahtiosastolla varsin tasan, eikä materiaalissa valtavia eroja ole. Golden Knights on ollut himpun verran vakuuttavampi puolustuspelissään, mutta siinä lienee suurin ero.

Stars oli melko selvä altavastaaja kertoimien mukaan ottelusta toiseen myös edellisessä sarjassa. Dallasin lopullisesta voitosta (money line -veto) saa huikean 2,40-kertoimen, ja se painellaan lapulle.

Dallas ML (2,40)

VIDEO: New York Islanders itäisen konferenssin finaaleihin – tässä maalikimara