Vetosampon lätkävihje: VGK – Montreal

Vegas Golden Knights ja Montreal Canadiens kohtaavat tulevana yönä välierien toisessa kohtaamisessa. Ottelusarja on vegasilaisten hyväksi 1-0, ja Montrealin osakkeet ovat niin sanotusti alhaalla tällä hetkellä.

Lunasta 10€ riskitön lätkäveto

Vegas antoi murhaavaa kyytiä Habsille ensimmäisessä osaottelussa. Taisto päättyi isäntien 4-1 voittoon, eikä Montrealille jäänyt juurikaan seliteltävää. VGK:n hyökkäysmylly pelitti ja veskari Marc-Andre Fleury toimi jälleen muurina.

Golden Knights liitää tällä hetkellä hurjassa flow-tilassa. Joukkue ylitti odotukset jo edellisessä sarjassa, kun se iski Colorado Avalanchen laulukuoroon kuudessa matsissa. Joukkueen vahvuudeksi osoittautui erityisen tiivis puolustuspeli, minkä lisäksi Fleury on hoitanut tonttinsa paremmin kuin hyvin.

Myös Montrealin taival jatkopeleihin on ollut komea, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että joukkue on selvä altavastaaja Vegasia vastaan, joka vie pidemmän korren käytännössä jokaisella osa-alueella. Tähän mittelöön on erityisen haastava löytää sopivaa pelivalintaa, mutta isännät herättää sen verran vahvasti luottoa että vetokupongille isketään Vegasin voitto tasoituksen kera. Veto osuu, mikäli Golden Knights voittaa vähintään kahdella maalilla. Tästä on tarjolla maistuvasti yli kakkosen kerroin!

Vegas -1,5 (2,12)