Vetosampon Lätkävihje: Winnipeg Jets palaa voittojen pariin!

Tämän viikon lauantai tarjoilee NHL-faneille peräti kahdeksan primetime -ottelua parhaaseen mahdolliseen aikaan. Vetosampon Lätkävihjeessä tartutaan Ottawa Senatorsin ja Winnipeg Jetsin väliseen taistoon. Vieraat lähtevät ottelun ennakkosuosikin asemassa, ja syystäkin.

Vetosampon Lätkävihje: Winnipeg Jets palaa voittojen pariin!

Winnipeg sijoittuu läntisessä konferenssissa toiselle sijalle. Calgary Flames pitää piikkipaikkaa vain kahden pisteen erolla. Ottawa majailee omassa konferenssissaan viimeisellä sijalla ja se on kerännyt koko liigassa vähiten pisteitä.

Kotijoukkue sai viime matsissaan katkaistua viiden ottelun tappioputken kun se kukisti Anaheim Ducksin 4-0. Itseluottamus sai komeasta voitosta takuulla nostetta, mutta riittääkö se huomattavasti vahvemman Jetsin kaatamiseen? Vaikea uskoa. Sens on päästänyt tällä kaudella selvästi eniten maaleja, ja tämän illan vastustaja tunnetusti taitaa maalinteon.

Jets on hävinnyt kaksi viimeistä peliään: Ensin San Jose Sharksille 2-3 jatkoajan jälkeen ja seuraavaksi Montreal Canadiensille 5-2. Winnipeg ei tällä kaudella ole kertaakaan hävinnyt kolmea ottelua perättäin, ja tuskin häviää nytkään. Ottawa on ollut Jetsille ”helppo” vastustaja jo parin kauden ajan, sillä Winnipeg on voittanut kuusi keskinäistä peliä peräkkäin, ja kaikki voitot irtosivat varsinaisella peliajalla.

Tänään hypätään rohkeasti vieraiden kelkkaan. Ottawan pelaajamateriaali on yksinkertaisesti liian kapea, ja vierailla on motivaatiota katkaista tappioputki. Coolbet tarjoaa suorasta vierasvoitosta yli kakkosen kerrointa, ja se leimataan lapulle.

Vetosampon pelivalinta: Winnipeg Jets voittaa (2,02 @Coolbet)