Vetosampon Lätkävihje: Tulikuuma Blues jatkaa voittoputkeaan

Ensi yön NHL-kierroksella pelataan mukavat 11 ottelua. Vetosampon lätkävihjeessä lähdetään hakemaan seuraavaa osumaa Arizona Coyotesin sekä St. Louis Bluesin välisestä kamppailusta. Bluesin harteilla lepää ennakkosuosikin viitta, ja syystäkin.

Vetosampon Lätkävihje: Tulikuuma Blues jatkaa voittoputkeaan

Arizona majailee läntisen konferenssin kymmenennellä sijalla, St. Louis puolestaan seitsemäntenä. Joukkueiden välillä on vain kuuden pisteen ero. Kuluneella kaudella jengit ovat kohdannet kerran. Ottelu pelattiin joulukuun alussa Arizonassa, jolloin Coyotes oli parempi 6-1 lukemin. Samanlaista tulosta tuskin nähdään ensi yönä.

Kotijoukkue on voittanut kaksi viimeistä peliään. Ensin kaatui Dallas Stars 3-2, sitten Kojootit kävivät ryöstämässä Vegas Golden Knightsin 2-5 lukemin. Arizonan tekeminen on ollut yllättävän pirteää ja tasaista, eikä sitä missään nimessä sovi aliarvioida vaikka paperilla joukkue ei kuulu siihen nimekkäimpään osastoon. Loukkaantumiset ovat toimineet jengin päänvaivana jo pitkään – sairastuvalla majailee mm. Antti Raanta, Jason Demers, Michael Grabner ja Mario Kempe. Pitkästä listasta huolimatta Arizona on pelannut kiitettävästi.

St. Louis on juuri nyt liigan kuumin joukkue. Jengi huristelee seitsemän pelin voittoputkessa, ja esimerkiksi viime ottelussa se kukisti New Jersey Devilsin murskalukemin 8-3. Alkukaudella Bluesin tekeminen oli nihkeää, mutta nyt se on terästäytynyt etenkin maalinteossa ja joukkueen tukipilarit (Tarasenko, O’Reilly, Pietrangelo muun muassa) ovat ottaneet porukkaa reppuselkään. Tarasenko esimerkiksi on päässyt tehopisteille yhdeksässä viimeisessä pelissä. Hatunnosto lähtee myös maalivahti Jordan Binningtonille joka on kannatellut Nuottapaitoja illasta toiseen vaikka NHL-kokemusta ei käytännössä ole.

Lapulle painetaan tänään vieraiden suora voitto. Bluesin pelissä on loksahdellut tärkeimmät palaset kohdalleen ja itseluottamus on huipussaan. Coolbet tarjoaa St. Louisin voitosta kertoimen 2,15 (markkinatoppi). Tässä on todellakin ilmaa!

Markkinoiden parhaat lätkäkertoimet TÄÄLTÄ!

Vetosampon pelivalinta: St. Louis Blues voittaa (2,15 @Coolbet)