Vetosampon Lätkävihjeet: Sunnuntain prime time -ottelut tarkastelussa!

NHL:ssä pelataan tänään kolme prime time -ottelua. Tarkasteltavaksi poimin kaksi ottelua.

New York Rangers – Boston Bruins

Madison Square Gardenissa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun hyvävireiset New York Rangers ja Boston Bruins kohtaavat. Rangers palaa kotiareenalleen kolmen pelin vieraskiertueen jälkeen. Jengi voitti kaikki kolme ottelua: Winnipeg Jets 1-4, Minnesota Wild 3-4 (rankkareilla) ja Columbus Blue Jackets 1-3. Bruins pelasi viimeksi eilen illalla Detroit Red Wingsiä vastaan, josta se kampesi 4-1 rutiinivoiton.

Boston on onnistunut kipuamaan itäisen konferenssin kärkipaikalle. Rangers puolestaan löytyy sijalta 11 ja taistelee täysillä pudotuspelipaikasta.

Kotijoukkue on petrannut selkeästi puolustuspelissä. Maalivahti-tilanne on ollut läpi kauden sekava: Henrik Lundqvist ei ole torjunut omalla tasollaan, joten ykköspaikasta ovat taistelleet Alexander Georgiev ja Igor Shesterkin. Näiltä näkymin tolppien välissä nähdään tänään Georgiev, joka pelasi kaksi viimeistä ottelua hyvällä menestyksellä.

Bruinsin alakerta on NHL:n eliittiä, eikä Rangersinkaan pääty vuoda samalla tavalla kuin alkukaudesta. Vierasjoukkue kantaa ansaitusti ennakkosuosikin viittaa, mutta uskon isäntien laittavan tänään tosissaan kampoihin. Mitään maalijuhlia tuskin nähdään. Alle 5,5 maalin vedosta Coolbet tarjoaa reippaasti yli kakkosen kertoimen, ja se kelpaa pelattavaksi.

Alle 5,5 maalia (2,15)

Carolina Hurricanes – Edmonton Oilers

Suomalaisittain toinen mielenkiintoinen kamppailu pelataan Carolina Hurricanesin ja Edmonton Oilersin välillä. Kotijoukkue pelasi viimeksi toissayönä New Jersey Devilsiä vastaan, josta se nappasi 5-2 voiton. Oilers puolestaan pelasi eilen illalla Florida Panthersin vieraana, josta irtosi 1-4 voitto.

”Öljymiehillä” on huolia loukkaantumisten kanssa. Merkittävimpänä mainittakoon pistepörssin kolmatta sijaa hallitseva Connor McDavid. Tähtihyökkääjä on pitkään sivussa, ja Oilers on nipinnapin kiinni pudotuspelipaikassa. Joukkue joutuu tosissaan taistelemaan runkosarjan loppuun asti pisteistä. Tällä hetkellä joukkue nojaakin lähes täysin Leon Draisaitlin varaan.

Carolinalla on takanaan hiukan pidempi lepo. Tämän lisäksi se saa nauttia kotiedusta. ”Canes” tämän ottelun mitä todennäköisimmin voittaa, mutta tässä kohtaa en lähde veikkaamaan voittajaa. Lapulle isketään Hurricanesin yli 3,5 maalin -veto. Isänniltä löytyy tulivoimaa, ja Oilers tuskin on parhaassa mahdollisessa vireessä back-to-back -ottelun vuoksi.

Carolina: Yli 3,5 maalia (2,10)

Tsekkaa myös: VIDEO: Sveitsin pääsarjassa nähtiin ällistyttävä rankkarimaali