Vetosampon Lätkävihjeet: Yön NHL-ottelut tarkastelussa

Tiistain ja keskiviikon välinen NHL-yö tarjoilee kaksi ottelua. Poimitaan suurennuslasin alle molemmat kohtaamiset.

Nappaa 5 euron ilmaisveto live-vedonlyöntiin!

Buffalo Sabres – Ottawa Senators

Buffalolla on takanaan yli viikon mittainen tauko. Ottawa puolestaan palasi kaukaloon viime yönä, kun se isännöi New Jersey Devilsiä. Devils oli lopulta parempi rankkareilla 3-4. Senators on saanut pitkän tauon jälkeen jo pelituntumaa, mikä hiukan nostaa vieraiden osakkeita.

Ennen All Star -taukoa Sabres terästäytyi erityisesti oman pään pelissä. Joukkue kukisti mm. Vegas Golden Knightsin 4-2 ja Dallas Starsin 1-4. Viimeisimmässä pelissä se koki tappion Nashville Predatorsia vastaan lukemin 1-2.

Sabresilla on vielä mahdollisuudet taistella tiensä pudotuspeleihin – joukkue löytyy itäisen konferenssin sijalta 11. Runkosarjaa on kuitenkin yli 30 ottelua jäljellä, joten kaikki on mahdollista. Buffalon täytyy voittaa juuri tällaiset ottelut, jossa sille on ”helpot” pisteet tarjolla. Mikäli jengi pelaa samalla tasolla kuin ennen taukoa, niin Senators kaatuu ongelmitta.

Mikäli isäntien tähtihyökkääjää Jack Eicheliä ei huomioida, niin kummankaan joukkueen leiristä ei sen kummempia maalipyssyjä löydy. Uskonkin että tässä matsissa maalimäärä pysyy alhaalla. Sabresin täytyy napata täydet pisteet huolellisella pelillä. Alle 5,5 maalin vedosta saa reippaasti yli kakkosen kertoimen – tämä on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

Alle 5,5 maalia (2,17 @Coolbet)

Calgary Flames – St. Louis Blues

Calgary Flames esiintyy kotiyleisönsä edessä Scotiabank Saddledomessa ensimmäistä kertaa yli kahteen viikkoon. Tauko tuli Flamesille sopivaan paikkaan – joukkueella oli meneillään kolmen pelin vieraskiertue, ja viimeisessä matsissa tuli kuokkaan Ottawa Senatorsilta 5-2 numeroin.

Läntisen konferenssin kärkisijaa hallitseva Blues saapuu Flamesin vieraaksi kolmen pelin tappioputkessa. St. Louis palasi askiin viime yönä. Vastassa sillä oli Vancouver Canucks, joka vei ottelun nimiinsä 3-1.

Flames löytyy läntisestä konferenssista sijalta kuusi. Taistelu pudotuspelipaikoista on äärimmäisen tiukka.

Näistä kahdesta St. Louis on vahvempi osapuoli, muttei ylivoimaisesti. Calgary pelaa pitkästä aikaa kotiareenallaan, mistä se saa merkittävää etua. Bluesin tekeminen ei tällä hetkellä vakuuta. Joukkue ei pelaa omalla tasollaan. Flamesilla onkin loistava sauma hyödyntää vieraiden ahdinkoa ja napata täysi pistepotti. Tässä matsissa hyppään kotijoukkueen kelkkaan – Coolbet tarjoaa Calgaryn voitosta kertoimen 2,35, mikä painetaan lapulle.

Calgary Flames voittaa (2,35 @Coolbet)

VIDEO: Mikael Granlund maalasi – Esa Lindell jälleen tehoille