Vetovihjeet: KHL-kiekkoa Betsafen matkassa!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Helsingissä on suuri ilta Leijonilla, mutta KHL-maailmassa pelataan myös ja me lähdemme hakemaan uuden yhteiskumppanimme Betsafen johdolla kohteita Venäjän kiekkoilusta.

Kaikkien kiekkoa seuraavien katseet on suunnattu vahvasti Leijonien otteluun, mutta me luomme katseita myös KHL:ään, jossa pelataan seitsemän ottelun kierros.

Eilen KHL-maailmassa vietettiin välipäivää otteluista, joten nyt pienen hengähdyksen jälkeen on hyvä sijoittaa euroja myös Venäjän kiekkoiluun.

Meidän uusi yhteistyökumppanimme Betsafe tarjoaa runsaasti kohteita jokaiseen kierroksen otteluun, joten tänään poimitaan useampi kohde ja laitetaan myös maalintekijäveto matkaan mukaan.

Betsafen lätkävedonlyönti

Betsafe tarjoaa kattavasti kohteita jääkiekkovedonlyöntiin. Sivustolta löytyy kaikki huippuliigat, mutta myös kaikki lähes pienemmät turnaukset ja sarjatasot. Mm. harjoituskauden aikaan Betsafen listat täyttyvät kattavasti harjoitusotteluiden kertoimilla, joita kaikilla kilpailijoilla ei ole tarjolla.

Tarjolla on yksittäisiin lätkäkohteisiin jopa sata lisäkohdetta, joten jokaiselle betsaajalle löytyy varmasti pelattavaa. Etenkin Betsafen maalintekijäkohteet tulevat olemaan Laitataklauksen tiukassa tarkkailussa, jonka lisäksi kertoimia poimitaan päivittäin sivustollamme esiintyviin vedonlyöntivihjeisiin.

Illan kierros

Hartwall Areenalla pelataan World Cup -esiottelua, joten Helsingin Jokerit ovat vieraskiertueella ja tänään joukkue kohtaa Salavat Ufan 17.00 alkavassa ottelussa.

Kierroksella on tarjolla todella mielenkiintoisia ottelupareja ja päivän kärkikamppailu tullaan näkemään Kazanissa, jossa kotijoukkue Ak Bars Kazan saa vastaansa komeetan lailla kautensa aloittaneen Moskovan Dynamon.

Meidän matkamme alkaa Lada Togliattin ja Lokomotiv Yarolavlin ottelusta. Kotijoukkue Lada on pelannut pirteää alkukautta ja joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa.

Viime kotiottelussaan Lada kaatoi koko KHL-kansan yllätykseksi Moskovan Dynamon, joten joukkueella on todella hyvä henki päällä. Vierasjoukkue Yaroslavl kulkee myös kolmen ottelun voittoputkessa, joten odotettavissa on todella tiukka taisto pisteistä, vaikkakin vierailijoiden kerroin muuta väittääkin.

Päivän toinen kohde laitetaan Ak Bars Kazanin kotiotteluun, jossa vastaan asettuu Moskovan Dynamo. Molemmat joukkueet kuuluvat KHL:n kirkkaimpaan kärkeen, joten vähämaalisuus astuu tässä kohteessa suureen arvoon, mutta historia kertoo muuta.

 

Päivän valinnat

Lada Togliatti – Lokomotiv Yaroslavl yli 4,5 maalia 2.25

Ak Bars Kazan – Dynamo Moskova yli 4,5 maalia 2.00

Spartak Moskova Ryan Stoa 3.50 (tekee ainakin yhden maalin)

HK Vitjaz Mario Kempe 4.90 (tekee ainakin yhden maalin)

Täältä aloitusbonus talteen!