Vetovihjeet: Dynamo Moskova – Avangard Omsk

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Sunnuntai on saapunut ja viikko on kääntynyt loppusuoralle. Tänään on luvassa jälleen KHL-liigaa ja meidän mielenkiinto on Dynamo Moskovan ja Avangard Omskin ottelussa. 

Sunnuntai päättää viikon ja me lähdemme KHL:ään hakemaan viikkoon positiivista päätöstä, muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen. Betsimaailma on julma ja välillä se ottaa enemmän kuin antaa. Kun betsaaminen ajautuu tilanteeseen, jossa mikään ei onnistu on parempi ottaa hengähdystauko ja miettiä asioita uudestaan.

Laitataklauksen KHL-betsaaminen lähti niin väärille raiteille alkuviikosta, että tauko oli ainut vaihtoehto, jotta pään seinään hakkaaminen siirtyisi unholaan.

Tänään KHL:ssä pelataan seitsemän ottelun kierros. Kierros starttaa 15.00 Metallurg Magnitogorskin ja Amur Habarovskin välien selvittelyllä. Suurin osa kierroksen otteluista alkaa 17.00, joilloin myös meidän päivän pääottelumme Dynamo Moskovan ja Avangard Omskin välillä saa alkunsa.

Jatkuuko Dynamo Moskovan voittokulkue?

Kotijoukkueen roolissa tänään esiintyvä Dynamo Moskova on aloittanut kautensa hurjalla tahdilla. Joukkue on pelannut viisi ottelua ja kaikista kamppailuista suomalaispuolustaja Juuso Hietasen edustama Dynamo on poistunut voittajana kaukalosta ulos.

On siis sanomattakin selvää, että Dynamo on tänään ottelun suuri ennakkosuosikki, mutta tässä kohtaa kerroin ihmetyttää. Joukkue lähtee Omskin kaatoon parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja joukkueen kotikerroin on tästä huolimatta hilattu reippaasti yli kahden.

Jos on Dynamon kausi alkanut mahtavasti sitä samaa voidaan sanoa Omskin alkukaudesta. Joukkue on pelannut myös viisi ottelua ja vain kertaalleen Omsk on joutunut nöyrtymään tappioon. Omskin voittokerroin kamppailuun lähentelee kolmea ja joukkue on todellakin niin hyvässä iskussa, että se voi pysäyttää Dynamon luotijunan.

Dynamo hallitsee läntisen konferenssin piikkipaikkaa ja vastaavasti Omsk pitää hallussaa itäisen konferenssin kärkeä. Historian aikana joukkueet ovat pelanneet suhteellisen tasaisiaja vähämaalisia otteluita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Viime kauden kaksi kohtaamista olivat molemmat vähämaalisia ja varsinaisen peliajan jälkeen oltiin tasatilanteessa.

Tänäänkin joukkueiden kunto näyttää niin samaa käyrää, että tasapeli näyttää enemmän kuin todennäköiseltä, sillä kumpikin on valmis jättämään viikon viimeiseen otteluun kaikkensa.

Me kuitenkin uskomme Dynamon voittoon, mutta Omskin kunto on niin tapissa, että kohteeseen on pakko ottaa pieni varmistus.

Meidän valinta

Dynamo Moskova 1.76 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kierroksen viihdebetsi

SKA Pietari Pavel Datsyuk 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)