Ennakko: Kärpät suosikki lauantaille – hyödynnä huikea kerroin 50,00!

Vetovihjeet tulevat Kärpät-Tappara-peliin, jossa oululaisten kerroin Unibetin kautta on uusille pelaajille huikea 50,00.
Vetovihjeet tulevat Kärpät-Tappara-peliin, jossa oululaisten kerroin Unibetin kautta on uusille pelaajille huikea 50,00.

Oulun Kärpät lähtee lauantaina pelattavaan kolmanteen finaaliotteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja myös vetovihjeet nojaavat tähän.

Kärpät on pelannut tänä pudotuspelikeväänä Raksilassa toistaiseksi kahdeksan ottelua ja saldo niistä on huikea: se on hävinnyt ainoastaan yhden kotiottelun koko pudotuspelien aikana ja se tarkoittaa automaattisesti sitä, että Tappara joutuu – ollessaan vieläpä voitoin 0-2 tappiolla finaalisarjaa – todella haastavaan paikkaan.

Ensimmäinen Oulussa pelattu finaaliottelu olikin melkoinen näytös Kärpiltä. Joukkue latoi taululle lukemat 3-0 ja Tappara sai toimitettua koko 60-minuuttisen aikana kiekon ainoastaan 19 kertaa kohti Veini Vehviläisen vartioimaa maalia. Vierailla ei siis juurikaan ollut palaa ensimmäisessä Oulussa pelatussa finaalissa.

Tampereella Kärpät oli puolestaan kliininen, kun se toimitti kiekon 17 laukauksella peräti neljä kertaa verkon perukoille, voittaessaan ottelun lukemin 4-2.

Haaste tulee siis olemaan tamperelaisille valtava, etenkin, kun se alkaa olla jo hyvin lähellä pakkovoittoa: Kärppien kolmas perättäinen voitto, kun tarkoittaisi sitä, että kirvesrintojen olisi voitettava neljä ottelua putkeen.

Seuraa heitä:

Jani Hakanpää
Kärpät

Isokokoinen ja fyysinen Jani Hakanpää pelaa Kärpissä nyt kolmatta kauttaan ja se on ollut hänelle sekä henkilökohtaisella että joukkueen tasolla selkeästi paras. Hän tuplasi runkosarjassa oman piste-ennätyksensä ja meno pudotuspeleissä on ollut vielä hurjempaa, kun hän on kovien pommiensa ohella nakuttanut 14 otteluun tehopisteet 3+4.

Hakanpää siis kantaa vastuuta joukkueensa alakerrassa niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä ja se, että hän nauttii näistä otteluista, huokuu kilometrien päähän.

26-vuotiaan puolustajan maalille saa muuten erinomaisen kertoimen 7,50. Kohteen löydät täältä!

Henrik Haapala
Tappara

Kesken kauden Florida Panthersin organisaatiosta takaisin Tappara-paitaan palannut Henrik Haapala on pudotuspelien mittaan päässyt mukavaan vauhtiin. Hän on pelannut toistaiseksi kymmenen pudotuspeliottelua ja tehtaillut niissä tehot 4+3.

Haapalalla on kuitenkin varaa parantaa tekemistään entisestään ja ottaa Tappara oikein huolella reppuselkäänsä. Nyt nimittäin tarvitaan isoja nimiä – isoihin otteluihin – ja sellainen 24-vuotias laituri eittämättä on. Kahteen ensimmäiseen finaaliotteluun Haapalan tehot ovat 0+0, joten nyt kaivataan ennen kaikkea niitä pisteitä.

Haapalan maalille saa maukkaan kertoimen 3,45, joten kohteessa on eittämättä potentiaalia!

Vetovihjeet:

Kärpät – Tappara: Kärpät voittaa
Kerroin: 2,18 / 50,00

Kärpät on siis vienyt nimiinsä kaksi ensimmäistä finaaliottelua ja nyt se pääsee hakemaan jo kolmatta kiinnitystä Kanada-maljaan kotiluolassaan.

Ensimmäinen Oulussa pelattu ottelu oli isäntien vahva näytös, sillä Kärpät nollasi Tapparan lukemin 3-0, eikä jättänyt arvailuille sijaa. Toisessa finaaliottelussa se puolestaan teki ryöstöretken Tampereelle, kun se kaatoi kirvesrinnat vieraissa lukemin 4-2.

Oululaisryhmä onkin selkeä ennakkosuosikki lauantaille, joten siihen täkyyn on tässä kohtaa syytä tarttua – usko on vankka siihen, että Kärpillä on käsissään neljä ottelupalloa lauantain ottelun jälkeen.

Nyt tulee se paras osuus:

Jos et vielä omista tiliä Unibetille, sinulla on käynyt melkoinen onni: pystyt nyt hyödyntämään lauantain peliin Unibetin ja Laitataklaus.com:n kerroinkampanjan, joka tuo Kärppien voitolla huikean kertoimen 50,00 – tee se TÄÄLTÄ!