Vetovihjeet: HIFK juhlii 119-vuotista taivaltaan!

voittoputki Liiga-vihjeet lätkävihjeet

Liigassa pelataan neljän ottelun kierros ja me heitämme katseemme Helsinkiin, jossa HIFK juhlii 119-vuotiasta taivaltaan. Lisäksi laitamme eurot kasitien derbyyn ja kirvesrinnoille, joten mahtava kiekkoilta on tulossa.

Liigassa torstai on kautta aikojen ollut aina hyvä pelipäivä ja tämä päivä ei tee poikkeusta, kun liigaa pelataan neljällä paikkakunnalla. Meidän mielenkiinto on Helsingissä, jossa HIFK on juhlatunnelmissa, kun Lahden Pelicans saapuu vierailulle.

Pilaako Pelicans juhlat vai onko repaleinen kotijoukkue juhlapäivän sankari?

Vaasassa nähdään jo legendaarinen kasitien derby, kun Sport ja Porin Ässät kohtaavat. Onnistuuko Sport kääntämään kotikaukalon kurssinsa vai onko Ässät edelleen kasitien kuningas?

Mikkelissä Jukurit isännöi sarjakärki Tampereen Tapparaa ja suorastaan ihme täytyy tapahtua, mikäli Jukurit pystyy pysäyttämään kirvesrintojen marssin.

Kierroksen neljäs kamppailu nähdään Kouvolassa, jossa hyvin kotikaukalossa pelannut KooKoo saa vastaansa hiipuneen kärppälauman. Tuossa ottelussa voi tapahtua, mitä tahansa, joten tasapeli on lähtökohtaisesti enemmän kuin lähellä.

HIFK – Pelicans

Vieraskiertueelta kotiin palaava HIFK kamppailee isojen ongelmien kanssa ja niistä suurin on sairastuvalla istuvien kärkipelaajien määrä. Joukkue sai Jasse Ikosen takaisin kaukaloon viime ottelussa, mutta Joonas RaskArttu Luttinen, Thomas Nykopp ja Juhamatti Aaltonen ovat edelleen kaukalon ulkopuolella.

Joukkueen päävalmentaja Antti Törmänen kertoi jo tiistaina, että torstain 119-vuotis juhlaotteluun ei ole sairastuvalta apuja tulossa.

HIFK ongelmaksi on viime aikoina tullut maalintekemisen vaikeus. Viime ottelussa joukkue onnistui kuitenkin neljästi sytyttämään punalampun Sportin vieraana, joten parempaan suuntaan ollaan menossa.

Joukkue lähtee illan kamppailuun Sport ottelusta voitokkaalla ryhmällä, joten katsotaan yltääkö joukkue vieläkin maalintekoon samalla tahdilla kuin Vaasassa.

HIFK:n suurin kompastus on maalinteon myötä ollut myös erikoistilannepelaaminen, sillä joukkue ei ole kotikaukalossa kertaakaan onnistunut maalinteossa ylivoiman turvin. Huono maalivainu tarkoittaa myös sitä faktaa, että joukkue on koko liigan toiseksi huonoin kotisuorittaja vain Rauman Lukko on tässä tilastossa HIFK:ta huonompi.

Tänään joukkueella on iso näytönpaikka, sillä 119-vuotista taivalta juhlitaan ja joukkue ei varmasti halua tuottaa pettymystä rinnassa sykkivälle logolle.

Pelicans pilaa juhlat?

Lahtelaisten ongelmat on samat HIFK:n kanssa, sillä sairastuvalla on väkeä ja kaiken lisäksi uusi hankinta Antti Tyrväinen istuu pitkää kakkua katsomossa.

Joukkue sai alkukauden komeetan Iikka Kangasniemen takaisin pelaavaan kokoonpanoon, mutta tämäkään ei Pelicansia herättänyt, kun KalPa haki tylysti pisteet Lahdesta tiistaina 5-0 lukemin.

Pelicansilla on myös ongelmia erikoistilannepelaamisen kanssa ja tuo tulee olemaan tänään molempien joukkueiden kompastuskivi tai avain voittoon. Pelicans haluaa varmasti pilata kotijoukkueen juhlapäivän, mutta helppoa se ei tule olemaan.

Me lähdemme rohkeasti hakemaan otteluun vähämaalista kamppailua, sillä historia ja nykypäivän vaikeudet molempien joukkueiden osalta tuottaa puhtaan yhteenlaskun, jossa maalit on kortilla ja ottelupallo saattaa kääntyä kummalle tahansa.

Valinta: Alle 4,5 maalia 1.90 (Coolbet)

Coolbetin 150€ bonus talteen tästä!Betsafen 50€ tervetuloabonus!

Muut valinnat:

Ässät +1 1.70 (Betsafe)

Tappara 2.40 (Coolbet)