Vetovihjeet: Jokerit matkustaa Ak Bars Kazanin vieraaksi

vedonlyöntivihjeet-khl Jokerit / Laitataklaus.com

Jokerit jatkaa pelejään KHL:ssä, kun helsinkiläisjoukkue kohtaa vieraissa Ak Bars Kazanin. Kiekko putoaa jäähän klo 19:00.

Ak Bars Kazan – Jokerit

Valinta: Jokerit 3.10 (Coolbet)

Narrilauma koki viime ottelussa karvaan tappion rankkarikisan jälkeen Neftehimikille lukemin 3-2. Jokerit voi kuitenkin olla jokseenkin tyytyväinen edes pisteeseen, sillä joukkue nousi tasoihin ainoastaan 11 sekuntia ennen loppua Marko Anttilan maalilla.

Nyt vastaan asettuu yksi Itäisen Konferenssin kestomenestyjistä, sillä Ak Bars Kazan voidaan joka vuonna luokitella kovimpien joukkueiden joukkoon. Lumileopardien otteet ovat Jokereiden tavoin ailahdelleet tällä kaudella suuresti, mistä syystä pistetili ei ole karttunut aivan haluttuun tahtiin.

Tunnetusti helsinkiläiset ovat esiintyneet todella hyvin näitä isompia joukkueita vastaan vieraskentällä ja voittoja on kertynyt tilille tasaiseen tahtiin. Tänäänkin odotettavissa on erittäin tasainen ottelu, jossa pienet marginaalit ratkaisee.

Coolbet tarjoaa kohtaamiseen erittäin maukkaat kertoimet, joiden myötä onkin ilo laittaa betsit sisään otteluun. Sen verran vedämme tänään kotiin päin, että uskomme Jokereiden raapivan ottelusta täyden pistepotin. Coolbet tarjoaa narrien voitosta kertoimeksi hurjan 3.10, joka on aivan markkinoiden parhaimmistoa.

Coolbetin 150€ bonus talteen!