Vetovihjeet: Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl

vedonlyöntivihjeet-khl Jokerit / Laitataklaus.com

KHL-maailmassa pelataan tänään kolmen ottelun kierros ja meidän mielenkiintomme on Helsingin Jokereiden kotiottelussa, jossa vastaan astelee Lokomotiv Yaroslavl.

Tänään KHL tarjoilee sunnuntain kiekkokartalle kolme ottelua. Helsingissä Jokereiden ja Lokomotiv Yaroslavlin välinen ottelu on tietysti suomalaisittain kierroksen mielenkiintoisin kohtaaminen ja siihen me iskemme päivän betsit.

Kierroksen muut ottelut ovat Medvescak Zagreb vastaan SKA Pieari ja Slovan Bratislava isännöinti TsSKA Moskovaa vastaan.

Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl

Jokerit palaa kotikaukaloon kolmen ottelun vieraskiertueelta. Kolmesta vierasmatsista jäi käteen vain yksi piste, joten kotikaukalossa ilmeen olisi oltava parempi, mikäli pistesaalista halutaan kartuttaa.

Jokerit on valahtanut läntisessä konferenssissa jo sijalle 11 ja playoff-viivaan on tällä hetkellä matkaa kolme pistettä, joten pisteitä tarvitaan, jotta viiva ei karkaa liian kauas.

Vierasjoukkue Lokomotiv tulee otteluun voitto alla, kun joukkue kaatoi perjantaina kotihallissaan HK Vitjazin 3-1 lukemin.

Joukkueet, eivät ole kohdanneet kuluvalla kaudella vielä kertaakaan, mutta viime kaudella kahdessa kohtaamisessa molemmat joukkueet pystyivät olemaan kotikaukalossaan isäntiä talossa.

Lokomotiv on läntisen konferenssin neljäntenä ja kuntopuntarissakin joukkue on Jokereita edellä, joten kaikki merkit puhuvat tänään vierasjoukkueen voitonjuhlien puolesta. Jokereiden KHL-historian aikana joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Helsingissä ja molemmat ottelut ovat päättyneet kotijoukkueen juhliin.

Tänään historia kuitenkin unohdetaan ja isketään kylmästi Petri Kontiolan Lokomotiv betseihin, sillä ei Jokereiden pelaaminen kotona ole ollut sillä tasolla, että Lokomotiv kaatuisi.

Valinnat:

Lokomotiv Yaroslavl 2.52 (Coolbet)

Max Talbot yli 0,5 pistettä 2.25 (Coolbet)

Coolbetin 150€ bonus talteen tästä!