Vetovihjeet: Keskiviikon betsit!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilen betsattiin KHL-kaukaloihin ja sijoitus kannatti, kun kaksi hyvää kerrointa osui haaviin. Tänään jatketaan betsiviikkoa KHL-kiekon parissa ja edessä on viiden ottelun kierros.

Hyvää pikkulauantaita kaikille. Eilen napsittiin KHL:stä tulos 2/3, joten huonosti sujunut maanantai paikattiin kohtuullisen hyvin.

Eilinen päivä alkoi Salavat Ufan matkassa, kun vierasjoukkueen roolissa pelannut Ufa kohtasi Jugra Hanti-Mansijskin. Me laitoimme kohteeseen Ufan vierasvoittoa ja kohde napsui komeasti kotiin, kun vierasjoukkue vei voiton 3-2 lukemin.

Tiistain toinen kohde lähti Lada Togliattin voitolle pienen varmistuksen kautta ja tuo varmistus kannatti, sillä Lada voitti ottelunsa Severstal Tsherepovetsia vastaan vasta voittolaukauskilpailun päätteeksi. Ladan hyökkääjä Nikita Filatov taiteili voittomaalikilpailussa komeat kolme osumaa.

Eilisen kolmas kohde heitettiin SKA Pietarin selvään voittoon Ak Bars Kazanista. Alkuun ottelu näyttikin betsien kannalta todella hyvältä, kun kotijoukkue SKA huudatti jääpalatsia mahtavan klip-klap maalin pääteeksi.

Ottelu sai kuitenkin dramaattisen käänteen hetkeä myöhemmin, kun kotijoukkueen Evgeny Ketov esitteli ruman polvitaklauksen ja päästi näin Kazanin viiden minuutin ylivoimapeliin. Kazan iski ylivoiman aikana neljä osumaa ja SKA:n peli sekosi täydellisesti.

Pietarin ylpeys keräsi kuitenkin rivejään ottelun aikana ja taisteli itsensä jatkoajalle. Ottelu päättyi lopulta Kazanin 6-5 -voittoon voittomaalikilpailun jälkeen.

SKA:n suuri sankari oli NHL:stä KHL:ään täksi kaudeksi siirtynyt Pavel Datsyuk, joka merkautti ottelussa tehot 2+1. Miehen komeaa loppuhetkien maalia pääset ihailemaan alla olevasta linkistä.

Taikuri on iskussa!

Tässä keskiviikon vetovihjeet

Jekaterinburg – Traktor Tsheljabinsk yli 4,5 maalia 2.01

Dynamo Moskova: Juuso Hietanen yli 0,5 pistettä 2.55

Slovan Bratislava – HK Sotshi yli 5 maalia 1.90

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!