Vetovihjeet: KHL on edelleen meidän missio!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilinen betsipäivä oli vaihtelevan onnistunut, mutta parempaan on pystyttävä. Tänään KHL:ssä pelataan jälleen iso kierros, joten yritetään hakea viikonlopun pottia Venäjän maailmasta.

Lauantai on täällä ja tunnetusti viikonlopun hienoin päivä tarjoaa runsaasti betsattavaa kiekkofaneille. Meidän missio kulkee tänäänkin Venäjän pikajunaliiga KHL:n mukana kohti sunnuntaita.

Eilen lähdettiin hakemaan kolmella kohteella osumia ja lopulta yksi napsui kotiin, kun Moskovan Dynamo hoiti osansa ja jatkoi komeaa voittoputkeaan.

Eilinen betsipäivä alkoi KHL-liigan ottelusta Admiral Vladivostok vs. Lokomotiv Yaroslavl. Tuohon matsiin betsattiin Brandon Kozunin vähintään yhtä tehopistettä ja hetken näyttikin, että kohde tulee kotiin, kun Kozun merkattiin joukkueen kolmannen maalin syöttäjäksi.

Ottelussa oli kuitenkin tilastot sekaisin koko matsin ajan ja lopulta Kozuninkin syöttöpiste otettiin pois.

Eilisen päivän kolmas kohde lähti CHL:ään, jossa Helsingin IFK aukaisi kautensa EV Zugin vieraana. Me laitoimme otteluun tasuria, mutta EV Zug piti pisteet kotonaan 2-1 lukemin.

Muistakaa myös meidän avajaiskisa. Pääset osallistumaan kisaan jutun lopusta löytyvien ohjeiden siivittämänä.

Näillä kohteilla kohti sunnuntaita. Hyvää viikonloppua kaikille.

 

Vetovihjeet 27.8.2016

Metallurg Novokuznetsk – Avtomobilist Ekaterinburg yli 5,5 maalia 2.70 

Avangard Omsk -1,5 2.20

SKA: Ilya Kovalchuk 3.40 (tekee ainakin yhden maalin)

Jokerit: Charles Genoway 2.20 (tekee ottelussa yli 0,5 pistettä)

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!