Vetovihjeet: KHL-liigan matkaan käy tiemme!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Tuplaus on tältä viikolta valitettavasti ohitse, mutta betsaaminen ei. Tänään KHL:ssä pelataan kymmenen ottelu kierros, joten vetoihin löytyy runsaasti valinnanvaraa. 

Torstai on ehtinyt jo kohti iltapäivää, mutta betsaamiselle löytyy nyt oikea hetki. Meidän matkamme käy tänään Venäjän KHL:ään, jossa tiedossa on kymmenen ottelun mahtipontinen kierros.

Kierroksen ensimmäiset ottelut alkavat jo 15.00, mutta meidän vihjeemme suuntautuu loppuillan kamppailuihin.

Me Laitataklauksella  perustamme päivän betsi-ideamme hallitsevan mestarin Metallurg Magnitogorskin voiton kautta Helsingin Jokerien Peter Reginin maalivainuun. Matka jatkuu Pietarin SKA:n kotiotteluun, jossa unessa ensimmäisessä ottelussa ollut SKA saa vieraakseen Salavat Yulaev Ufan ja tuosta kamppailusta haetaan jättiyllätystä.

Vetovihjeet

Metallurg Magnitogorsk 1.94

Helsingin Jokerit: Peter Regin 4.60 (tekee ainakin yhden maalin)

Salavat Yulaev Ufa 3.07 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Päivitämme kisan kärkituloksen päivittäin tämän artikkelin alle.
  7. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!