Vetovihjeet: KHL ja World Cup päivän betsialustat!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Leijonien tappiosta ollaan selvitty ja tänään lähdetään jälleen hakemaan uusia kujeita. Päivän betsialustoina toimii Venäjän KHL-liiga ja tietenkin World Cup -turnaukseen lyödään betsit, jotta yövalvojille riittää jännitystä.

Kauan odoettu World Cup -turnaus saatiin eilen vauhtiin myös Leijonien osalta, mutta tuosta ottelusta ei paljon jälkikasvulle riitä kerrottavaa. Suomi oli Pohjois-Amerikan nuorisojengiä käydyssä ottelussa täydellisessä pesukoneessa heti alkuvihellyksestä lähtien ja loppulukemat merkittiin nuorille lopulta 4-1.

Leijonien ainoan maalin iski Tampa Bay Lightningin hyökkääjä Valtteri Filppula, mutta maali jäi laihaksi lohduksi tappion edessä. Tästä ei ole tietä kuin ylöspäin, joten kohti seuraava ottelua ja isompi huuto päälle Leijonien tueksi.

World Cup tarjoili eilen myös jälleen yllätyksiä, kun Ruotsi kukisti suuren ja mahtavan Venäjän 2-1 lukemin.

Maanantain valinnat

Tänään jääkiekon puolella vietetään suhteellisen aktiivista iltaa ja yötä, sillä illan aikana pelataan KHL-sarjaa neljän ottelun voimin ja World Cupin puolella on tiedossa tuttuun tapaan kaksi ottelua.

Illalla toisensa kohtaavat Tshekki ja Euroopan joukkue. Tuleva yönä on tiedossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Pohjois-Amerikan nuoriso lähtee haastamaan Venäjän punakonetta.

Laitataklauksen betsit napsitaan tänään KHL:stä sekä World Cup -turnauksesta, joten betsattavaa riittää aina aamun pikkutunneille asti.

Jokerit – Sibir Novosibirsk

Alle 4,5 maalia 1.78 (Coolbet)

Tommi Huhtala 1.92 (tekee ainakin yhden pisteen – Coolbet)

Helsingin Jokerit jatkaa tänään otteluitaan kotihallissaan ja vastaan asettuu Joonas Kemppaisen edustama Sibir Novosibirsk. Jokerit aloitti kautensa seitsemän ottelun vieraskiertueella, joten joukkue on varmasti täynnä motivaatiota, kun vihdoin pelataan kotihallissakin.

Jokerit pelasi lauantaina kauden ensimmäisen kotiottelunsa ja tuossa ottelussa vieraaksi saapui Avangard Omsk. Ottelu päättyi lopulta vierailijoiden 4-3 -voittoon VL-kisan kautta.

Tämän päivän ottelu tulee takuuvarmasti olemaan tasainen taisto, sillä vierasjoukkue Sibir on hyvässä iskussa ja sitä on myös Jokerit. Sibir seilaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja  joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on todella hyvällä tasolla.

Jokerit lähtee otteluun varmasti varovaisella taktiikalla, jossa vältetään kaikki mahdolliset virheet, sillä Sibir-ryhmän Maksim Shalunov, Stepan Sannikov ja Sergei Shumakov ovat sen luokan pelimiehiä, että yksikin virhe tämän Sibirin ykköskentän kanssa niin omissa kolisee takuuvarmasti.

Me lähdemme hakemaan otteluun vähämaalista kamppailua, sillä joukkueet tuskin aloittavat mitään maalien ilotulistusta, vaikka Hartwall Areena sitä huutaakin.

Viihdebetsaamisen puolelta matkaan otetaan mukaan Jokereiden hyökkääjä Tommi Huhtala. Ykkökentässä pelaava Huhtala on ollut hyvässä iskussa viimeisissä viidessä ottelussa, sillä mies on iskenyt tehot 3+2 ja hän on tällä hetkellä joukkueen paras pisteidentekijä.

World Cup -turnauksen valinnat

 

Tshekki – Eurooppa

Valinta: Leon Draisaitl 3.20 (tekee ainakin yhden maalin, jatkoaika mukaan lukien – Betsafe)

Pohjois-Amerikka U23 – Venäjä

Valinta: Brandon Saad 5.50 (tekee ainakin yhden maalin, jatkoaika mukaan lukien – Betsafe)

 

Betsafen erikoistarjous World Cup -turnaukseen!

Coolbetin erikoistarjous World Cup -turnaukseen!

Betsafen 50€ tervetuloabonus!