Vetovihjeet: Liiga tuo valon lauantaihin!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilen saatiin vihdoinkin Liiga käyntiin ja tänään jatketaan matkaa kohti toista kierrosta. Ensimmäisellä kierroksella ei oikeastaan isompia yllätyksiä nähty, mutta katsotaan mitä tänään on tarjolla.

Liiga tarjoilee eilisen tapaan tänäänkin seitsemän ottelun kierroksen. Eilen voitokkaasti kautensa aloittanut TPS viettää tänään vapaapäivää, mutta eilen muiden pelatessa levännyt Hämeenlinnan HPK avaa kautensa Rinkelinmäellä ja vastaan asettuu Oulun Kärpät.

Tänään Liigassa on tiedossa paikallispelien huumaa, sillä Satakunnan derbyssä kohtaavat Porin Ässät ja Rauman Lukko. Tampereella on Hakametsän jäähallissa tiedossa todellinen trilleri, kun Ilves ja Tappara kohtaavat.

Nousijajoukkue Mikkelin Jukurit otti eilen ensi-askeleensa Liigassa ja kovinkaan hyvin matka ei alkanut, sillä vierasjoukkue Vaasan Sport vei pisteet mukanaan. Tänään Jukurit saa kotihallissaan uuden yrityksen, kun Mikkeliin saapuu vieraaksi Kuopion KalPa.

Lahdessa ovat vastakkain Pelicans ja Sport. Lappeenrannassa kotijoukkue SaiPa hakee kauden ensimmäistä voittoa, kun vastaan astelee eilen voitokkaasti pelannut KooKoo. Jyväskylässä JYP saa vastaansa kauden suuren mestarisuosikin HIFK:n.

Kierros pitää siis sisällään monia mielenkiintoisia koitoksia ja etenkin näin kauden alkutaipaleella kaikki on uutta jokaiselle joukkueelle.

Me aloitimme eilen Liigakauden betsaamisen suhteellisen hyvin, kun Sport hoiti homman kotiin 2.50 kertoimella. Eilisen toinen valinta heitettiin Helsingin HIFK:n voitolle, mutta Rauman Lukko tuli tasoihin kolme sekuntia ennen loppu Ville Vahalahden alivoimamaalilla ja saimme heittää hyvästit täydelliselle päivälle.

Päivän valinnat

Tänään kertoimet poimitaan molemmilta yhteistyökumppaneilta, sillä Coolbet ja Betsafe tarjoavat molemmat todella runsaasti kohteita päivän Liigakierrokselle.

Jukurit – KalPa

Valinta: KalPa 2.40 (Coolbet)

HPK – Kärpät

Valinta: HPK 2.04 (sisältäen JA + RL)

Tästä Betsafelle!  Tästä Coolbetille!