Vetovihjeet: World Cup ja Leijonat vauhdissa!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilen saatiin kauan odotettu World Cup -turnaus käyntiin ja tulevana yönä Suomen aikaan 03.00 myös Leijonat pääsee aloittamaan turnauksensa, kun vastaan asettuu Pohjois-Amerikan nuorisojengi. 

Voisi jopa sanoa, että vihdoinkin World Cup -turnaus alkoi ja nyt vain nautitaan näkemästä, kun maailman parhaat pelaajat antavat kaikkensa joukkueelleen tässä ainutlaatuisessa turnauksessa.

Eilen pelattiin kaksi ottelua ja yllätyksiä saatiin heti turnauksen ensimmäiseen päivään. Nimittäin Euroopan joukkue tuli ja näytti suurelle USA:lle kaapin paikan, kun joukkue pyöritti jenkkejä 3-0 lukemin.

Ottelun piti olla jenkkien täydellinen näytös, mutta toisin kävi. Euroopan joukkue toteutti omaa pelitaktiikkaansa sataprosenttisesti ja riisui näin USA:n täydellisesti aseista. Euroopan maaleista vastasivat Marian Gaborik, Leon Draisaitl sekä Philadelphia Flyersin ranskalaishyökkääjä Pierre Bellemare.

Eilisen turnauspäivän toisessa ottelussa kohtasivat Kanada ja Tshekki. Ottelun alkuspekulaatioissa Tshekin hyvät harjoitusottelut povasivat suuren ja mahtavan Kanadan kohtaamiseen tasaista koitosta, mutta toisin kävi. Kanada nimittäin pöllytti Tshekkiä 6-0 ja antoi näin todellisen myrskyvaroituksen kaikille muille.

Kanada oli eilisessä ottelussa jokaisella osa-alueella vastustajaa monia potkuja edellä. Kanukkien liike, taistelutahto ja ennenkaikkea viimeistely huokui sellaista itseluottamusta, että sitä oli ilo seurata koko ottelun ajan.

Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä Sidney Crosby oli harjoitusotteluissa liikkeellä hieman ”puolivaloilla”, mutta eilen joukkueen kapteeni täytti, miksi hän on tällä hetkellä yksi maailman parhaita.

29-vuotias hyökkääjä aloitti Kanadan maalinteon ja kirjautti ottelussa vielä muutaman syöttöpisteen. Crosby oli ehdottomasti kanukkien parasta antia, sillä miehen kentällä oleminen tiesi aina vaarallisia tilanteita Tshekin maalille.

Tshekin puolelta ottelun parhaana voisi palkita maalivahti Michal Neuvirthin. 28-vuotias NHL-seura Flyersin maalivahti teki kaikkensa ja piti tshekkiläisiä pystyssä sen minkä vaan pystyi. Torjuntoja kertyi 44, joten Neuvirthille voidaan eilisestä matsista antaa lähes puhtaat paperit.

Kanadan muista maaleista vastasivat Brad Marchand, Patrice Bergeron, Joe Thornton, Jonathan Toews sekä Alex Pietrangelo. 

Leijonien ja Venäjän matkassa eteenpäin

Mahtava päivä tai oikeastaan mahtava tuleva yö on edessä, kun Leijonat pääsevät irti ja kansa pääsee nauttimaan suomalaisten NHL-tähtien pelaamisesta. Suomi saa avausottelussaan vastaansa Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkueen, joten kaukalossa on vauhtia enemmän kuin laki sallii.

Toisen kisapäivän aloitusotteluna nähdään Venäjän ja Ruotsin kamppailu. Venäjän ottelu länsinaapureitamme vastaan alkaa 22.oo ja Leijonien koitos starttaa tulevana yönä Suomen aikaan 03.00.

 

Venäjä – Ruotsi 

Artemi Panarin 3.90 (tekee ainakin yhden maalin – Coolbet)

Venäjä 1.87 (mukaan lukien JA + RL -Betsafe)

 

Suomi – Pohjois-Amerikka U23

Aleksander Barkov yli 0,5 pistettä 1.96 (Coolbet)

Yli 5,5 maalia 2.03 (Betsafe)

 

Betsafen erikoistarjous turnaukseen!

 Coolbetin erikoistarjous turnaukseen!

Betsafen 50€ tervetuloabonus!