Vetovihjeet: Liiga tuo ilon sadepäivään!

voittoputki Liiga-vihjeet lätkävihjeet

Tänään Liiga tarjoaa otteluita kahdella paikkakunnalla. Tampereella Ilves ja KooKoo ottavat yhteen ja Raumalla Lukko isännöi Lahden Pelicansia. Homman nimi on tupla ja illalla kerätään voitot takataskuun.

Eilinen liigakierros oli meiltä lähes täydellinen suoritus. Mikkelin Jukureiden historiallinen vierasvoitto haisteltiin komeasti kohdilleen, mutta Turussa TPS pystyi voittoon vasta jatkoajan kautta.

Tänään Liigaa pelataan kahden kamppailun verran ja me lähdemme hakemaan iltaan mielenkiintoista tuplaa hyvällä kertoimella.

Ilves – KooKoo

Kotijoukkue Ilves on aloittanut kautensa hyvin uuden päävalmentaja Karri Kiven alaisuudessa ja etenkin kotikentällä Hakametsässä otteet ovat olleet lupaavia.

Tänään vastaan asteleva KooKoo metsästää kauden ensimmäistä vierasvoittoa ja yrittää siinä samalla saada myös maalihanat kunnolla auki vieraissa. KooKoon riveistä löytyy runsasti taitoa, viimeistelykyä ja etenkin Juha-Pekka Haataja on syntynyt kuin uudelleen liigakartalle.

KooKoo on näyttänyt iskukykynsä ja tänään se iskukyky tuottaa vierasvoiton.

Valinta: KooKoo 2.35 (mukaan lukien jatkoaika ja Vl-kisa – Coolbet)

Lukko – Pelicans

Rauman Lukko on herännyt kauteen hiljalleen ja nyt pitäisi vielä kotikaukalossa saada homma toimimaan. Lukko kaatoi eilen HPK:n vieraissa 5-1 lukemin, joten rentous pelaamiseen on nyt hyvässä muistissa ja maalihanat aukaistu.

Tänään vierasjoukkueena pelaava Lahden Pelicans on KooKoon tavoin vielä ilman vierasvoittoa tähän kauteen. Kotikaukalossa homma toimii ja maaleja tulee liukuhihnatahdilla, mutta vieraissa kone sammuu.

Me uskomme Lukon hyvään peliin ja lyömme tuplan toiseksi kohteeksi Lukon selvän kotivoiton.

Valinta: Lukko -1,5 2.77 (Coolbet)

 

Täältä liigabetsit vetämään ja samalla Coolbetin 150€ bonus talteen!