Vetovihjeet: Liiga tuo juhlan lauantaihin!

voittoputki Liiga-vihjeet lätkävihjeet

Liiga tarjoilee tänään täyden laidallisen otteluita, kun kierroksella pelataan seitsemällä paikkakunnalla. Laidat siis rytisee tänään urakalla ja betsattavaa löytyy runsaasti, joten tervetuloa mukaan matkaamme.

Me otimme Liigan betsaamisesta muutaman päivän tauon, mutta tänään teemme paluun kartalle, kun liiga tarjoilee seitsemän ottelun kierroksen.

Monella paikkakunnalla käydään mielenkiintoisia kamppailuja ja betsattavaa löytyy todella runsaasti.

Helsingissä Nordenskiöldinkadulla kohtaavat HIFK ja Tappara. Huimassa iskussa oleva Mikkelin Jukurit kohtaa kotihallissaan Tampereen Ilveksen. Jyväskylässä ylivoimansa avulla ratsastava JYP kohtaa SaiPan. Kuopiossa KalPa ottaa vastaan Hämeenlinnan ylpeyden HPK:n.

Lahdessa viikon kuumin joukkue Pelicans kamppailee KooKoota vastaan. Vaasassa Sportin kotkapaidat saavat vieraita pohjoisesta, kun Oulun Kärpät saapuu vierailulle. Kierroksen viimeinen ottelu nähdään Turussa, kun TPS ja Rauman Lukko kohtaavat.

KalPa – HPK

Valinta: Alle 4,5 maalia 1.70 (Coolbet)

Kotijoukkue KalPa on löytänyt loistavan vireen pelaamiseensa kotihallissaan. Joukkue ei ole kuluvalla kaudella vielä kotonaan hävinnyt ja nyt putkea yrittää rikkoa HPK.

KalPan hyökkääjä Janne Keränen on ollut loistavassa iskussa ja miehen tehojen johdolla KalPa on kohonnut sarjataulukossa jo viidenneksi. KalPa on pelannut viimeksi tiistaina, kun joukkue kävi häviämässä HIFK käsittelyssä Helsingissä.

HPK taas käy läpi raskasta aikaa, sillä joukkueen viikkoon mahtuu jo kotitappio Lukolle ja torstaina vierasmatsi Oulussa toi mukanaan tyhjän pistepotin kotimatkalle.

KalPan kotiottelut ovat olleet tasaiseen tahtiin vähämaalisia ja tänäänkin tuo putki saa jatkoa, joten me lähdemme hakemaan otteluun maalien muodossa hiljaista iltaa.

JYP – SaiPa

Valinta: Yli 1,5 ylivoimamaalia 2.30 (Betsafe)

Pelicans – KooKoo

Valinta: Vili Sopanen 2.80 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

Coolbetin 150€ bonus talteen tästä!  Betsafen 50€ tervetuloabonus!