Vetovihjeet: Liiga ja KHL tiistain kaukaloina!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Viikko on saatu hyvään vauhtiin ja nyt myös Laitataklauksella otetaan kiinni viikon betseihin. Tänään kohteet napsitaan tiistain kunniaksi Liigasta ja KHL:stä. Liigan puolelta mukaan tulee muutama kohde ja KHL:stä otetaan maalintekijätupla.

Tiistai on aina ollut hyvä kiekkopäivä ja tänäänkin tiistaissa on toivoa, vaikka muille jakaa. Liiga ja KHL-kaukaloissa pelataan hyvä määrä otteluita, joten kohteita löytyy runsaasti. Meidän päämielenkiintomme kohdistuu tänään Liigaan ja tuolta betseihin otetaan Porin Ässien sekä Turun TPS:n kotiottelut.

Tänään kertoimia napsitaan molempien yhteistyökumppaniemme Coolbetin sekä Betsafen listoilta.

Ässät – Jukurit

Valinta: Jukurit/tasapeli X2 1.90 (Coolbet)

Kotijoukkue Porin Ässät on ottelun suosikki kertoimien osalta, mutta homma kaukalossa ja alkukauden ajalta ei oikeen kulje käsikädessä kertoimien kanssa. Nimittäin nousijajoukkue Mikkelin Jukurit on aloittanut liigataipaleensa paremmin kuin ketään osasi odottaa.

Jukurit on napsinut kolmesta pelaamastaan ottelusta kasaan kuusi pistettä ja tuolla irtoaa sarjataulukon seitsemäs sija. Joukkue hävisi kaudenavauksensa Vaasan Sportille vieraissa, mutta tuon jälkeen kotihallissaan Mikkelissä Jukurit pystyi voittamaan KalPan sekä Lukon.

Jukureilta löytyy siis potentiaalia voittamaan isoja pelejä ja tänään Porissa joukkueella on kaikki mahdollisuudet ottaa kauden ja historian ensimmäinen vierasvoitto. Monien korvaan tuo vierasvoitto vaikuttaa täysin mahdottomalta, mutta kotijoukkue Ässät on tällä hetkellä oman pelaamisensa kanssa pienessä umpisolmussa ja tuossa on Jukurien paikka iskeä.

Ässät menetti sairastuvalle hyökkääjä Jarno Kärjen ja viime ottelussa Oulun Kärppiä vastaan tuli niin rumasti turpaan, että mahdollinen herääminen voi ottaa aikaa.

Meidän mielestä Jukurit voi tänään yllättää Porin-illassa ja tästä syystä tuplamahdollisuus X2 on loistava valinta otteluun.

TPS – JYP

Valinta: TPS 2.02 (Coolbet)

Kotijoukkue TPS on kuluvalla kaudella ollut kotikaukalossaan voittamaton ja hurja maalitehtailu jatkuu tänäänkin JYPin kustannuksella. TPS voitti kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Oulun Kärpät 3-2, mutta kauden toisessa ottelussa Turussa kyytiä tuli kunnolla, kun TPS pyöritti KooKoota 8-2 lukemin.

JYP sai vihdoin lauantaina kauden ensimmäisen voittonsa, kun kaikkien yllätykseksi Tampereen Tappara jäi nollille JYPin käsittelyssä. Ottelu päättyi lopulta jyväskyläläisten 2-0 -voittoon ja ottelun suuri sankari oli paluun JYPiin tehnyt maalivahti Pekka Tuokkola, joka torjui Tapparan kaikki 24 maalintekoyritystä.

Tänään Turussa TPS on kuitenkin niin hyvässä iskussa, että JYP joutuu vaihtamaan voitonhuuman tappion kyyneliin.

 

Päivän muut valinnat:

Spartak Moskova – Jugra Hanti-Mansijsk

Valinta: Ryan Stoa 2.75 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

TsSKA Moskava – Kunlun

Valinta: Dmitriy Kugryshev 3.20 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

Coolbetin 150€ bonus talteen tästä!  Betsafen 50€ tervetuloabonus!