Vetovihjeet 22.8: Metallurg Magnitogorsk vs. TsSKA Moskova

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Syksy on täällä, sillä tänään starttaa KHL-liiga ja taistelu Gagarin Cupista voi alkaa. Tänään tiedossa on vain yksi ottelu, kun viime kauden finaalisarjanpari Metallurg Magnitogorsk ja Moskovan CSKA ottavat mittaa toisistaan. Vetovihjeet KHL:n avausotteluun alta.

Venäjän suuri ja mahtava KHL-liiga aloittaa tänään uuden kauden ja sarjan ensimmäisenä otteluna nähdään viime kauden finalistien uusinta taisto, kun Metallurg Magnitogorsk ja Moskovan CSKA hyppäävät samaan laatikkoon.

Viime kaudella Magnitogorsk vei Gagarin Cupin CSKA:n nenän edestä, joten tulevassa ottelussa vierasjoukkueella on kalavelkoja maksettava. CSKA menetti viimekauden ykköstykkinsä Alexander Radulovin NHL:n puolelle, mutta joukkue on tästäkin huolimatta yksi sarjan suuria mestarisuosikkeja Magnitogorskin, Pietarin SKA:n ja Helsingin Jokerien rinnalla.

Kotijoukkueen roolissa tänään pelaava Magnitogorsk on voittanut viimeisenä kolmena vuotena kahdesti Gagarin Cupin ja joukkue on saatu perus rungoltaan pysymään kasassa mestaruuksista huolimatta.

Radulovin lähtö ei voi olla näkymättä CSKA:n pelaamisessa ja tässä tuleekin olemaan Moskovan ylpeyden koko kauden dilemma. Pystyykö joukkue voittamaan ilman Radulovia?

Magnitogorskin hyökkäystä johtavat kokeneet venäläiset Sergei Mozyakin ja Danis Zaripov. Nämä kaksi huipputaitavaa ja maaliahnetta hyökkääjää tulevat tälläkin kaudella olemaan teräskaupungin tähdet, vaikkakin takaa on tulossa nuorempia tulevaisuuden tähtiä.

Hallitseva mestari muuttui viime kauden jälkeen todella maltillisesti, joten uusien tulokkaiden on helppo omaksua joukkueen pelitapa nopealla tahdilla. Magnitogorsk teki hyökkäyspäähän ja puolustukseen ainoastaan muutaman täsmä hankinnan kesän aikana.

Hyökkäykseen saapuivat veljespari Dmitri Kazionov ja Denis Kazionov, jotka takuuvarmasti ovat loistava lisä joukkueen jo valmiiksi vahvaan hyökkäyskalustoon.

Puolustuspäässä tapahtui maltillisia muutoksia kesän aikana ja joukkueen puolustuksen ykköstykit Chris Lee ja Viktor Antipin jatkavat uraansa Magnigorskissa. Puolustuksen suurinhahmo on kuitenkin Yevgeni Biryukov, joka on koko uransa edustanut teräskaupungin ylpeyttä.

Tämän kolmikon varaan voidaan laskea koko puolustuksen toimivuus. Kolmikko pystyy olemaan illasta toiseen sarjan parasta tasoa ja he pystyvät kantamaan vastuuta myös pisteiden valossa.

Tulevaan sarjanavaukseen Magnitogorsk on meidän papereissa ehdoton suosikki ja heidän kauttaan tullaan Laitataklauksen betsikauden aloituskin rakentamaan.

Kohteet ja kertoimet on poimittu Coolbetin listoista.

Vetovihjeet

Metallurg Magnitogorsk 1.95 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Metallurg Magnitogorsk voittaa 3-2 16.00 (normaali peliaika)

 

Tästä tämä kiekkokausi 2016-2017 alkaa! Tervetuloa mukaan!