Vetovihjeet: Maukas kerroin KHL-maailmasta!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Päivän KHL-kierros starttasi tänään jo aamupäivällä Amurin kotiottelulla Kiinan ihme Kunlunia vastaan. Meidän mielenkiinto on kuitenkin illan matsissa, jossa kohtaavat Dinamo Minsk ja Dinamo Riika. Tarjolla on todella makea kerroin, joka kannattaa poimia.

Tänään lähdetään metsästämään maukasta kerrointa KHL:stä, sillä sarjan pohjamudissa tällä hetkellä tarpova Dinamo Riika matkustaa Minskiin Dinamon vieraaksi.

KHL:ssä pelataan tänään yhteensä kuuden ottelun kierros, mutta meidän luotto lähtee tänään vain yhteen kohteeseen. Yhteistykumppanimme Coolbet nimittäin tarjoaa Minskin reilulle kotivoitolle sen verran maukasta kerrointa, että tätä ei voi missata.

Dinamo Minsk – Dinamo Riika

Valinta: Minsk -1,5 2.70

Meidän päivän peli-idea lähtee tänään Minskin kotiotteluun, jossa vastaan asettuu Riika. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vaihtelevasti. Minsk on pelannut vasta neljä ottelua ja joukkueella on kasassa tällä hetkellä kuusi pistettä, jolla irtoaa läntisen konferenssin 12 sija.

Minskin kausi on siis lähtenyt yskähdellen liikkeelle, mutta vierasjoukkueena tänään toimivan Riikan alkukausi on ollut todella kivikkoinen tie. Joukkueella on takana seitsemän kamppailua ja näistä seitsemästä ottelusta Riika on pystynyt voittamaan vain yhden ja senkin jatkoajan kautta.

Ei ole siis mitenkään ihme, että Riika pitää läntisen konferenssin peräpäätä hallussaan varmoin ottein.

Riika on tänään käytävässä ottelussa täydellinen vastaantulija, sillä Minskin hyökkäyskalusto Matt Ellisonin ja Andrei Stepanovin johdolla tulee olemaan liikaa vierasjoukkueen puolustukselle.

Riikan huonosti alkanut kausi, epävarma puolustus ja oikeastaan kokonaan sekaisin oleva pakka puoltaa hyvin meidän ideaa reilusta kotivoitosta.

Täältä Coolbetin bonus talteen!