Vetovihjeet: Muutaman kohteen sunnuntai!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilinen betsipäivä toi muutaman maukkaan osuman, kun KHL:stä napsittiin hyvillä kertoimilla maalikarkelot sekä Avangard Omskin tasoituksella betsattu kotivoitto. Tänään kiekossa on hiljaisempi päivä, mutta muutama kohde lähtee lapulle.

Sunnuntai on viikon lepopäivä, mutta me Laitataklauksella emme lepää vaan lyömme betsejä tasaiseen tahtiin.

Eilinen betsipäivä oli meiltä hyvin onnistunut, vaikkakin pelaajavedot jäivät osumatta. KHL tarjosi meille kuitenkin hyvän tilin ja tästä on hyvä jatkaa viikon päättävään sunnuntai päivään.

Tänään betsit otetaan KHL:stä ja CHL:stä. KHL:än puolella Lada Togliattin ja Neftehimik Nizhnekamskin välinen kamppailu pitäisi kaikkien ennusmerkkien mukaan olla maalien ilotulitusta. CHL:ssä nähdään suomalaisväriä, kun Jyväskylän ylpeys JYP saa vieraakseen HC Linköpingin.

Muistakaa, että meidän avajaiskisa on edelleen käynnissä. Pääset osallistumaan kisaan jutun lopusta löytyvien ohjeiden siivittämänä.

Huomenna aloitellaan jälleen uutta kiekkoviikkoa tuplauksen merkeissä, joten tervetuloa mukaan!

 

Vetovihjeet 28.8.2016

Lada TogliattiNeftehimik Nizhnekamsk yli 5,5 maalia 3.19

JYP – HC Linköping yli 4,5 maalia 1.76

 

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!

.