Vetovihjeet: Tappara ja JYP kohtaavat Liigan huippukamppailussa

lätkävihjeet vetovihjeet Kisaturisti / Laitataklaus.com

Vetovihjeet tulevat keskiviikolle Liigasta ja Mestiksessä, josta löytyi kaksi maittavaa kohdetta. Tästä perustelut lukuun illan kierroksille!

Osallistu arvontaan! Lunasta 200% bonus ja voit voittaa suosikkijoukkueesi fanipaidan!

Vetovihjeet:

Tappara – JYP

Tappara ja JYP kohtaavat illan ainoassa Liiga-ottelussa. Kyseessä on vieläpä tärkeät pisteet, sillä joukkueet ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla ja eroa on ainoastaan yksi piste. Siinä, missä JYP lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella, niin Tapparalla on ollut ongelmia. Tamperelaiset ovatkin päästäneet viimeiseen neljään otteluun peräti 13 maalia ja mukaan on tarttunut vain kolme pistettä. JYPillä on peli alla eiliseltä, mutta siitäkin irtosi voitto, joten virtaa varmasti löytyy. JYP yli 1,5 maalia on yksi parhaimmista valinnoista otteluun.

Peliitat – SaPKo

Mestiksessä kohtaavat sarjassa viimeisenä oleva Peliitat sekä toisena oleva SaPKo. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa ja jokainen näistä kamppailuista on mennyt SaPKon nimiin. Tämän lisäksi savonlinnalaiset ovat tehneet näissä peleissä yhteensä 20 maalia eli 5,0 osumaa ottelua kohden. Peliittojen puolustus on vuotanut myös viime aikoina pahasti, joten SaPKo on ehdottomasti suosikki voittoon.