Vetovihjeet: Tiistai ja maistuvat kertoimet KHL-maailmasta!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Uusi päivä ja uudet kujeet. Eilinen betsipäivä oli vaikea ja kaikki mahdollinen meni siihen kuuluisaan kuoppaan. Tänään aurinko nousee jälleen ja me laitamme uutta matoa koukkuun ja syöksymme jälleen KHL-maailmaan. 

Betsaaminen on välillä vaikeaa ja eilinen päivä oli jotain niin hirveää, että unikaan ei ottanut kunnolla tullaakseen. Uusi päivä voi kuitenkin toivon mukaan muuttaa kaiken ja saadaan tähän tiistaihin vähän valoa tunnelin päähän.

Tänään meidän matkamme suuntautuu jälleen KHL-maailmaan, jossa tiedossa on neljän ottelun kierros. Helsingin Jokereita ei tänään kaukalossa nähdä, mutta voit käydä lukemassa pienen blogi kirjoituksen aiheesta sivuiltamme.

Meidän peli-ideamme kulkee tänään Salavat Ufan kautta SKA Pietarin täydelliseen heräämiseen. Lapulle laitetaan myös pienimuotoinen yllätyspalanen, kun hyvin kautensa aloittanut Lada Togliatti pelaa vierasottelun Severstal Cherepovetsia vastaan.

Muistakaa hyvät seuraajat myös meidän avajais-kisamme, joka on edelleen käynnissä. Lisää aiheesta löytyy vetovihjeiden jälkeisestä osiosta.

 

Vetovihjeet 30.8.2016 

 

Salavat Ufa 2.11

Lada Togliatti 2.15 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

SKA Pietari -1,5 2.20

 

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!