Vetovihjeet: Se on TPS ja hunajata, hunajata sulle!

voittoputki Liiga-vihjeet lätkävihjeet

Liigakierroksella laitetaan lauantain kunniaksi täydellinen rähinä päälle, kun otteluita on luvassa seitsemällä paikkakunnalla. Me uskomme TPS:n voittokulkuun komean kertoimen turvin. Lisäksi otamme matkaan mukaan muutaman maalarinkin.

Liiga tuo lauataihin iloa betsaamisen muodossa ja tänään meidän visiomme Laitataklauksella on selvä. Matkaamme nimittäin Hämeenlinnaan, jossa HPK ja TPS kohtaavat. Muistakaahan, että voitte osallistua klo 17 asti 1X2-kisaamme, josta voi voittaa NHL17-pelin sekä pelirahaa. Kisan löydät TÄSTÄ.

Ottelun voimasuhteet ovat mielestämme selvät. Tämä voimasuhde on TPS, sillä turkulaiset ovat tällä hetkellä niin kovassa flow-tilassa, että heikompia hirvittää.

Tepsin leirissä tehdään työt vihdoinkin kuin 90-luvulla. Jäällä on illasta toiseen voittavaan kiekkoon pystyvä ryhmä ja tekemisestä huokuu intohimo voittamiseen. Turkulaiset ovat sarjataulukon toisena ja joukkueella on tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputki menossa.

Kaikki merkit, ennusteet, maalaisjärki ja kaikki mahdollinen puhuvat vierasvoiton puolesta, joten pakkohan tuo yli kahden kerroin on poimia mukaan.

Valinta: TPS 2.35 (Coolbet)

Kierroksella pelataan niin monta ottelua, että olisi sääli jättää näin mahtava tilaisuus käyttämättä, joten me lähdemme viikonlopun kunniaksi metsästämään myös maalintekijöitä.

KalPa: Janne Keränen 3.20 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

Lukko: Lauri Tukonen 3.30 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

Coolbetin 150€ bonus talteen tästä!Betsafen 50€ tervetuloabonus!