Vetovihjeet: TsSKA Moskova vs. Ak Bars Kazan

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilinen KHL-kierros oli täydellinen syöksyminen kuoppaan ja tästä ei ole tietä kuin ylöspäin. Me ei kuitenkaan lannistuta vaan noustaan jälleen parrasvaloihin. Tänään päämielenkiintomme on TsSKA Moskovan ja Ak Bars Kazanin välisessä ottelussa.

Nyt on olo kuin olisi lyöty turpaan koko yö, sillä niin pahasti ajautui eiliset betsit väärille raiteille. Onneksi uusipäivä saapuu aina ja painaa osaltaan epäonnistumista unholaan.

Tänään matkamme suuntautuu jälleen Venäjälle ja arvoitukselliseen KHL-liigaan. Tämän päivän kierros starttasi jo puolen päivän aikoihin ja kierroksen seuraava ottelu alkaa 17.00, kun Jugra Hanti-Mansijsk ja Metallurg Magnitogorsk kohtaavat.

Me Laitataklauksella kuitenkin iskemme päivän betsit illan kahteen viimeiseen matsiin, joten jännitys saadaan pysymään iltahämärään asti.

Päivän pääottelumme on Moskovan TsSKA:n ja Ak Bars Kazanin välienselvittely. Kotijoukkueen roolissa pelaava TsSKA on tällä hetkellä komeassa iskussa, sillä joukkue on kerännyt rivinsä mahtavasti kauden aloituksen jälkeen.

Joukkue kärsi kauden avausottelussa tappion Magnitogorskille, mutta tuon matsin jälkeen TsSKA on ollut lennossa. Moskovan tähtikaarti pelaa nyt neljännen perättäisen kotiottelun ja kolme edellistä ottelua ovat olleet TsSKA:n näytöstä, sillä alla on pelkkiä voittoja.

Joukkue on takonut kolmeen viimeiseen otteluun 10 maalia ja omissa on kolissut vain kahdesti. On siis sanomattakin selvää, että TsSKA on kamppailun ennakkosuosikki, mutta siltikin herää kysymys.

Voiko Kazan uusia yllätyksen, minkä joukkue teki juuri SKA Pietarin vieraana?

Kazan nimittäin ehkäkin vähän onnekkaasti kaatoi supertähtiä vilisevän SKA:n viime ottelussaan. Kazanin päävalmentaja Zinetula Biljaletdinovilla on todella isku valmis ryhmä, joten Kazan pystyy kyllä haastamaan joukkueen kuin joukkueen tässä liigassa.

Hyökkäyspäässä hyvin tehoja on tehnyt etenkin Jiri Sekac. 24-vuotias Tshekkihyökkääjä pelasi vielä viime kaudella NHL:ssä, mutta tällä kaudella mies päätti lähteä KHL-matkalle ja kauden alku on ollut onnistunut, sillä hyökkääjä on neljään otteluun iskenyt jo tehot 2+1.

TsSKA ja Kazan kohtasivat viime kaudella kahdesti ja molemmissa otteluissa kotijoukkue pystyi pitämään pintansa. Viime kauden ensimmäinen ottelu päättyi Kazanin selvään 6-3 -voittoon TatNeft Areella ja toisessa kohtaamisessa kotijoukkueena toiminut TsSKA voitti ottelun 2-1.

Mikäli tilastoihin on uskominen nähdään tänään joukkueiden välillä vähä maalinen ja tiukka taistelu. Me lähdemme hakemaan kuitenkin otteluun pientä lisää, mutta uskomme silti tilastoihin viime kauden ja tämän kauden osalta.

Otteluun betsataan näin

Alle 4 maalia 1.87

Jiri Sekac yli 0,5 pistettä 2.24

 

Kierroksen muut valinnat

Severstal Tsherepovets – Neftehimik Nizhnekamsk yli 1,5 ylivoimamaalia 2.12

 

Teemme yhteistyötä Coolbet vedonlyöntisivuston kanssa ja kertoimet poimitaan päivittäin heidän listoiltaan. Jos et vielä omista tiliä Coolbetille niin pääset tekemään sen alla olevasta linkistä ja ottamaan siinä samalla pienen bonuksen talteen sekä osallistumaan huikeisiin kilpailuihin.

Täältä Coolbetille!