Vetovihjeet: Torstai ja nousu parrasvaloihin!

voittoputki Liiga-vihjeet lätkävihjeet

Liiga ja torstai on kuin luotuja toisilleen. Kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla ja mielenkiintoisin ottelu löytyy Helsingistä, jossa HIFK saa vieraakseen hurjassa vireessä olevan nousijajoukkue Mikkelin Jukurit.

Torstai tarjoaa perinteiseen tapaan Liigaa ja tänään sitä on tarjolla neljän ottelun verran. Helsingissä nähdään kierroksen kärkipään kamppailu, kun HIFK saa vieraakseen loistavasti liigaan sisään tulleen Mikkelin Jukurit.

Eilen Tampereella hävinnyt Kouvolan KooKoo isännöi tänään kotihallissaan Vaasan Sportia. Oulussa sarjataulukon toiseksi viimeisenä majaileva Kärpät saa vieraakseen Niko Kapasen HPK:n.

Porissa sarjajumbo Ässät ja hyvässä nousukiidossa oleva Lahden Pelicans iskevät yhteen.

Ässät – Pelicans

Valinta: Pelicans 2.75 (Coolbet)

Porissa on edessä mielenkiintoinen ottelu. Ässien kausi ei ole lähtenyt liikkeelle odotetulla tavalla ja joukkue joutuu tällä hetkellä pitämään sarjan peräpäätä hallussa yhdessä Oulun Kärppien kanssa.

Ässät on nyt hävinnyt kolme viimeistä otteluaan ja viime matsissa Jukurit kävi hakemassa täyden pistepotin Porista. Patapaitojen pelaaminen on tällä hetkellä sekaisin kuin lankakerä lattialla ja joukkueen tekemisestä puuttuu se tahtotila, jolla otteluita voitetaan.

Ässien puolustuspelaaminen on ollut karmivalla tasolla. Virheitä tulee todella paljon ottelun sisällä ja tämä virhealttius avaa vastustajalle liikaa loistavia maalipaikkoja täysin ilmaiseksi. Hyökkäyspelaaminen nojaa liikaa yhden kentän varaa ja Jarno Kärjen puuttuminen vaikuttaa todella paljon hyökkäyspään vaarallisuuteen.

Kärpistä täksi kaudeksi Poriin siirtynyt Simon Suoranta on joukkueen kultakypärä ja tämä osaltaan kertoo sitä karua faktaa, että todelliset pistemiehet Matti Kuparisen johdolla, eivät ole heränneet tähän kauteen.

Viime ottelussa nähtiin loistava valonpilkahdus, kun pistenikkariksi hankittu Charles Bertrand heräsi horroksesta ja iski Ässien molemmat maalit Jukureita vastaan. Bertrand oli kuitenkin täysin ”yksin” kentällä ja taustatukea tulee liian vähän joukkuekavereilta.

Vierasjoukkue Pelicans on kolmen ottelun voittoputkessa ja joukkue pelaa tällä hetkellä isossa hurmiossa. Viimeiseen kolmeen otteluun Pelicans on iskenyt laatan vastustajan verkkoon 16 kertaa, kun omissa on kolissut vain kuudesti.

Ykköskentän johtaja Vili Sopanen oli eilen Raumalla täysin pitelemätön ja mies iski tehot 3+1, kun pelikaanit kurittia Lukkoa 6-3 lukemin. Pelicansin pelaamisesta huokuu rentous ja kova usko omaan tekemiseen.

Pori on aina vierasjoukkueelle pahapaikka pelata, mutta tänään Pelicans vie ja Ässät vaipuu yhä syvemmälle varjojen maahan.

HIFK – Jukurit

Valinta: Lennart Petrell 4.90 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

 

Coolbetin 150€ bonus talteen tästä!  Betsafen 50€ tervetuloabonus!